Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το κόκκινο παρακράτος των Τσίπρα – Καμμένου απειλεί με αιματοχυσία στο συλλαλητήριο

Πανικόβλητη με την προοπτική να κατέβει ένα εκατομμύριο κόσμος στο συλλαλητήριο της Κυριακής και να μη μπορεί να σταθεί πουθενά, η συγκυβέρνηση Τσίπρα και Καμμένου, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το τελευταίο της όπλο, μπας και περιορίσει την προσέλευση του κόσμου: των απειλών της απόλυτα ελεγχόμενης κόκκινης τρομοκρατίας!

Έτσι, ο θεωρούμενος ως «υπαρχηγός» της παρακρατικής τσιπροκαμμενικής συμμορίας «Ρουβίκωνας», Καλαϊτζίδης, απειλεί ευθέως με αιματοχυσία!

Ιδού η απειλητική ανάρτηση στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook: «Στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα. Κάποιοι θα κρατάνε «σφουγγαρίστρες» και κάποιοι άλλοι μαχαίρια. Άλλοι θεωρούν ότι «θα είναι η μέρα τους» και κάποιοι άλλοι θέλουν «να περάσει η μέρα χωρίς απώλειες». Θα δείξει. Με πολύ θόρυβο και μάλλον με μεγάλο κόστος για όλους».

Τσίπρα και Καμμένε, μαζέψτε τα σκυλιά σας και πάψτε να προκαλείτε κι άλλο τον κοσμάκη! Γιατί την Κυριακή η συσσωρευμένη οργή του (κι όχι μόνο για την προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας μας, αυτό είναι το πρώτιστο αλλά όχι το μόνο…) θα είναι τόσο μεγάλη, που μπορεί να τα σαρώσει όλα! Κι όταν λέμε όλα, εννοούμε ΟΛΑ! Κι εσάς μαζί!

 

πηγή

Exit mobile version