Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τουρκική απειλή πολέμου από σύμβουλο του Ερντογάν: «Θα σπάσουμε τα χέρια όποιου Έλληνα ανέβει στα Ίμια»!

Τουρκική απειλή πολέμου από σύμβουλο του Ερντογάν: «Θα σπάσουμε τα χέρια όποιου Έλληνα ανέβει στα Ίμια»!

Πατώντας τόσο πάνω στο έμφυτο θράσος που την διακατέχει όσο και στην απύθμενη δειλία που χαρακτηρίζει όχι μόνο την κυβέρνηση, αλλά και το υπόλοιπο πολιτικό προσωπικό του «Συνταγματικού τόξου», η Τουρκία συνεχίζει τις προκλήσεις της κατά της Ελλάδας. Αυτή την φορά, μέσω του επικεφαλής των συμβούλων του Ταγίπ Ερντογάν, Γιγίτ Μπουλούτ, ο οποίος εμφανιζόμενος σε τηλεοπτική εκπομπή και αναφερόμενος στο θέμα των Ιμίων είπε: «Η Αθήνα θα νιώσει την οργή της Τουρκίας, χειρότερη από αυτή στην Αφρίν. Θα σπάσουμε τα χέρια και τα πόδια αξιωματούχων, του πρωθυπουργού ή όποιου υπουργού τολμήσει να ανέβει στα Ίμια στο Αιγαίο».

Καταρχάς, θα πρέπει να επισημάνουμε την… αχαριστία του συμβούλου του Ερντογάν. Ολόκληρους τεμενάδες έκανε στο αφεντικό του η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κατά την επίσκεψη του «σουλτάνου» στην Αθήνα, κάτι αφίσες που τον χαρακτήρισαν ως ανεπιθύμητο εξαφανίστηκαν αμέσως, οι απαιτήσεις του σιγά-σιγά υλοποιούνται από τους ντόπιους απόγονους του Πήλιου Γούση και του Νενέκου και αντί για ευχαριστώ τώρα ακούγονται απειλές; Απειλές που εκθέτουν και εξευτελίζουν τα σύγχρονα «γιουσουφάκια» και τις «ρόμπες» της πατριδοκαπηλίας; Από εκεί και πέρα, δεν χρειάζεται να ανησυχεί ο προκλητικός τούρκος.

Από την εποχή του «εκσυγχρονιστή» Σημίτη μέχρι και σήμερα, κανείς πρωθυπουργός της Χώρας δεν τόλμησε να διακηρύξει και (κυρίως αυτό)να πράξει το αυτονόητο: ότι δηλαδή, τα Ίμια παραμένουν Ελληνικά. Τα «καραγκιοζιλίκια» του Καμμένου, που πέρυσι πέταξε, «σαν τον κλέφτη», ένα στεφάνι από ψηλά μέσα από ελικόπτερο(!) στον χώρο των Ιμίων και μετά εξαφανίστηκε, ενώ φέτος… αναβαθμίστηκε με το να ρίξει στεφάνι στην θάλασσα μέσα από την ασφάλεια ενός πλοίου και μετά πάλι να εξαφανιστεί, χωρίς φυσικά να αποβιβαστεί στα Ίμια, δίνουν τροφή στις συνεχείς προκλήσεις των τούρκων.

Έχουν το θάρρος οι κυβερνώντες και οι λοιποί συμμετέχοντες του «Συνταγματικού τόξου» να ζητήσουν έκτακτη σύγκληση της Ολομέλειας του Κοινοβουλίου στα Ίμια; Θα τολμούσαν σ’ αυτήν την περίπτωση οι τούρκοι να κάνουν τίποτα; Με αυτόν τον τρόπο θα αποδεικνυόταν περίτρανα ότι τα Ίμια είναι όντως Ελληνικό έδαφος και όχι «γκρίζα ζώνη».

Το να περιμένεις, όμως, τέτοια Εθνικά σθεναρή αντίδραση-αντίσταση από το οποιοδήποτε κόμμα και πολιτικάντη του «Συνταγματικού τόξου» θα ήταν σαν να ζητάς καλλιγραφία από έναν κουλό…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-tourkikh-proklhsh-apo-sumboulo-tou-erntogan-tha-spasoume-ta-cheria-opoi#ixzz55sMJ2rkp

Exit mobile version