Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η προδοτική νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στα Σκόπια

Η προδοτική νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στα Σκόπια

Είναι γνωστή η ροπή των εθνομηδενιστών μπολσεβίκων του ΣΥΡΙΖΑ προς την προδοσία από τα στελέχη μέχρι την (εναπομείνασα) Νεολαία. Έτσι μετά την παρέμβαση των Συναγωνιστών στο Δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης ενάντια στο ξεπούλημα της Μακεδονίας η νεολαία του Σύριζα σχολίασε:

«Τέτοιου είδους συγκρούσεις αποτελούν εύφορο έδαφος για φασιστικά μορφώματα και δυνάμεις του σκοταδισμού, όπως είναι η Χρυσή Αυγή. Μετά από 20 και πλέον χρόνια δίνεται η δυνατότητα στην Ελληνική Κυβέρνηση να δώσει λύση στο θέμα ονομασίας της ΠΓΔΜ, αφήνοντας πίσω τις εθνικιστικές διαμάχες. Για εμάς ως νεολαία ΣΥΡΙΖΑ η ειρηνική συνύπαρξη των λαών και ο σεβασμός των δικαιωμάτων τους, οφείλουν να ξεπερνούν κάθε προγονική λατρεία και εθνικιστική εμμονή. Είναι απαραίτητο να βρεθεί μία λύση που θα προωθεί την ειρήνη και τη συνεργασία ανάμεσα στις δύο χώρες. Να βρεθεί μια σύνθετη ονομασία για όλες τις χρήσεις, κοινά αποδεκτή και από τους δύο λαούς, αφήνοντας τις εθνικιστικές και αλυτρωτικές εξάρσεις στο παρελθόν».

Τα βολεμένα και κακομαθημένα κομματόσκυλα της νεολαί(ρ)ας του ΣΥΡΙΖΑ φρόντισαν, για μια ακόμη φορά, να δράσουν ως «πέμπτη φάλαγγα» και να ταυτιστούν με τις θέσεις των Σκοπίων. Στο κείμενο, που αποτελεί απόσπασμα της πολιτικής απόφασης της πρόσφατης 5ης Συνόδου του Κεντρικού Συμβουλίου, οι νεολαίοι του κυβερνώντος κόμματος δείχνουν ξανά ότι ο ανθελληνισμός που τους διέπει είναι δεμένος μαζί τους όπως το νύχι με το κρέας.

«Ο ελληνικός εθνικισμός επέβαλε εκδικητικό εμπάργκο που οδήγησε σε περαιτέρω φτωχοποίηση της ΠΓΔΜ και προσπάθησε να καλλιεργήσει το μίσος για τον γειτονικό λαό», έγραψαν -ανάμεσα σε άλλα- οι ξευτιλισμένοι της νεολαί(ρ)ας ΣΥΡΙΖΑ. Οι συμμετέχοντες άμεσα σ’ ένα κόμμα που φτωχοποίησε τον Ελληνικό Λαό νοιάζονται μόνο για την δήθεν φτωχοποίηση των σκοπιανών, οι οποίοι βεβαίως είναι αθώα θύματα του… κακού «ελληνικού εθνικισμού».

Ας μην παίζουμε με τις λέξεις. (Και) οι θρασύτατοι αυτοί κομματικοί κηφήνες της λαομίσητης «Πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνησης είναι προδότες και μόνο προδότες, ακολουθώντας την διαχρονική ανθελληνική συνέχεια της εγχώριας αριστεράς σ’ όλες τις εκφράσεις και εκφάνσεις της.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/prodotes-h-neolaira-suriza-o-kakos-ellhnikos-ethnikismos-ftwchopoiei-tous-m#ixzz55sR05wLW

Exit mobile version