Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνάντηση συναγωνιστή Χρήστου Παππά με εκπροσώπους της Ένωσης Συνταξιούχων Αστυνομικών Αττικής

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς συναντήθηκε με εκπροσώπους της Ένωσης Συνταξιούχων Αστυνομικών Αττικής με τους οποίους συζήτησε τα μείζονα Εθνικά θέματα του Σκοπιανού θέματος και του ονόματος της Μακεδονίας μας και της καταβολής του κατοχικού δανείου – πολεμικών αποζημιώσεων εκ μέρους της Γερμανίας. Παρέλαβε, δε, δύο σχετικά υπομνήματα της Ενώσεως με θέμα την ονομασία των Σκοπίων και τις αλλαγές των Συντάξεων των Αστυνομικών.

Ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς τους έθεσε την προγραμματική και πάγια θέση της Χρυσής Αυγής για την αποπληρωμή του κατοχικού δανείου και την πληρωμή των πολεμικών αποζημιώσεων. Τόνισε ότι το κατοχικό δάνειο μια Εθνική κυβέρνηση θα πρέπει να το εγγράψει στον προϋπολογισμό του κράτους. Το συνολικό ποσό, δε, του κατοχικού δανείου και των πολεμικών αποζημιώσεων υπερβαίνει το μισό τρισεκατομμύριο ευρώ.

Οι λεγόμενοι «σύμμαχοι» του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ποτέ δεν ανταπέδωσαν την συμβολή της Ελλάδος στον πόλεμο αυτό. Οι Έλληνες αγωνίστηκαν για την Ελλάδα, πέθαναν, έχασαν περιουσίες, ταλαιπωρήθηκαν, διαλύθηκαν χωριά και οικογένειες, ρήμαξε κυριολεκτικά ο Τόπος και οι «σύμμαχοι» αντί να ανταποδώσουν στον Αγώνα αυτό της Ελλάδος, στάθηκαν ενάντια στα Εθνικά μας δίκαια.

Σε ότι αφορά το θέμα του Μακεδονικού τόνισε την πάγια θέση της Χρυσής Αυγής πως η Μακεδονία είναι μια και μόνο ελληνική και οποιοδήποτε συζήτηση ή παζάρεμα του εθνικού μας ονόματος που είναι και η ψυχή μας, είναι εθνική μειοδοσία, είναι εθνική προδοσία. Προσκάλεσε, δε, τους συνταξιούχους αστυνομικούς να είναι παρόντες στους εθνικούς αγώνες και την Μακεδονία μας και για τα εθνικά μας θέματα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunanthsh-sunagwnisth-chr.-pappa-me-ekproswpous-ths-enwshs-suntajiouchwn-as#ixzz55xckWtyi

Exit mobile version