Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι εντολοδότες του παρακράτους, τα αστικά ΜΜΕ και ο τροχός που γυρίζει

Γράφει ο Αντίοχος

Πολλά τα συμπεράσματα από το χθεσινό πανηγύρι μιας δράκας παρακρατικών στοιχείων στην Χίο, που είχε αναλάβει την κατατρομοκράτηση του λαού της Χίου, ώστε να μην προσέλθει μαζικά στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής.

Συμπέρασμα πρώτον: εκδηλώθηκαν οι εντολοδότες των παρακρατικών. «Οι Χιώτες αντιφασίστες ματαίωσαν τη σύναξη της χρυσαυγίτικης νεοναζιστικής συμμορίας!», πανηγύριζαν εκστασιασμένα τα συντρόφια της επίσημης ιστοσελίδας των λούστρων της Μέρκελ και του Τραμπ!

Συμπέρασμα δεύτερο: βιάστηκαν να πανηγυρίσουν, γιατί η εκδήλωση έγινε κανονικότατα. Κι αν βιάστηκαν να στείλουν και τα «μπόνους» στους επίστρατους του ελεεινού και τρισάθλιου τριτομνημονιακού παρακράτους τους, ας… πρόσεχαν!

Συμπέρασμα τρίτο: Τα αστικά ΜΜΕ έγραφαν το ίδιο ψέμα περί ματαίωσης της εκδήλωσης «μετά τις αντιδράσεις των κατοίκων». Όπου «κάτοικοι» βαφτίστηκαν οι 20 παρακρατικοί, εκ των οποίων οι 15 έχουν διοριστεί στο hotspotκαι δεν είναι από την Χίο.

Συμπέρασμα τέταρτο: αποδεικνύεται πως είχαν απόλυτο δίκιο οι εθνικές οργανώσεις της μεταπολεμικής περιόδου (ΕΚΟΦ, Καρφίτσα, κ.τ.λ.) που δεν άφηναν τους κομμουνιστές και τους συνοδοιπόρους τους σε χλωρό κλαρί!

Συμπέρασμα πέμπτο και τελευταίο: όλα σε τούτη τη ζωή είναι τροχός και ο τροχός γυρίζει! Κι εκεί π.χ. που βρισκόμαστε στο 2018, μπορεί ξαφνικά να γυρίσει (πολιτικά εννοείται…) στη δεκαετία του ’50! Και ο νοώννοείτω, συντρόφια!

 

πηγή

Exit mobile version