Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε στο φύλλο 237 της ανανεωμένης εφημερίδας ΕΜΠΡΟΣ που κυκλοφορεί αύριο – Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Με το “Εμπρός” για μια Nέα Ελλάδα!

Μεγάλη και βαριά η Ιστορία του τίτλου της εφημερίδας αυτής. Ιδρυτής της ο Δημήτριος Καλαποθάκης από την Αρεόπολη της Μάνης, ο οποίος πριν εκδώσει την εφημερίδα Εμπρός ήταν ένας από τους ιδρυτές της “Εθνικής Εταιρείας”, στην οποία ανήκαν επίσης ο Κωστής Παλαμάς, ο Ιωάννης Δροσίνης, όλος ο ανθός του Γένους.

Κατηγόρησαν την “Εθνική Εταιρεία” σαν υπεύθυνη για την ήττα στον Πόλεμο του 1897, όμως το πνεύμα της “Εθνικής Εταιρείας” ήταν αυτό που οδήγησε το Έθνος στην Μακεδονία, στην Θράκη, στις πύλες της Κωνσταντινούπολης και 18 χιλιόμετρα έξω από την Άγκυρα στην θρυλική επέλαση του Δοξασμένου Στρατού μας για την πραγμάτωση του ονείρου της Μεγάλης Ιδέας, μιας Ιδέας που παραμένει και θα παραμένει στους αιώνες ζωντανή όσο θα υπάρχουν ακόμα Ζωντανοί Έλληνες…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην ανανεωμένη εφημερίδα “Εμπρός” που κυκλοφορεί αύριο. Διαβάστε επίσης:

Εθνική Εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ η Η Φωνή της Αλήθειας

Κυκλοφορεί το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο με 1,30 ευρώ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sto-fullo-236-ths-ethnikhs-efhmeridos-empros-pou-kukloforei-aurio#ixzz55yXnB8Nw

Exit mobile version