Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Ελλάδα Ζει! Σκέψεις ανάμεσα σε δύο συλλαλητήρια

Η Ελλάδα Ζει! Σκέψεις ανάμεσα σε δύο συλλαλητήρια

Άρθρο από την εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί

Το ογκώδες συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης προκάλεσε πανικό στους πολιτικάντηδες. Το αποτέλεσμά του ήταν η ΝΔ που είχε ως ξεκάθαρη θέση της την σύνθετη ονομασία να αλλάξει ρότα λέγοντας «να αναζητηθεί λύση σε άλλη συγκυρία», ενώ και τα άλλα κόμματα του κατεστημένου «πάγωσαν» από την εικόνα εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων, φρενάροντας τις εξελίξεις.

Δεν είναι μονάχα ο όγκος των διαδηλωτών που τους προκαλεί τον πανικό· αυτόν θα τον κανόνιζαν με τους στημένους εθνοπατέρες τους για να τον ελέγξουν και να τον μηδενίσουν, να τον στρέψουν στον «ρεαλισμό» της σύνθετης ονομασίας. Η κύρια ανησυχία τους ήταν η αποδοχή των κλιμακίων της Χρυσής Αυγής σε όλο αυτόν τον Λαό.

Για εμάς το σημαντικότερο απότοκο αυτού του ογκώδους συλλαλητηρίου ήταν η απόδειξη πως η Ελλάδα ζει! Σε πολλά επαίσχυντα νομοσχέδια των κυβερνήσεων των τελευταίων ετών οι Έλληνες έδειχναν την δυσαρέσκειά τους, αλλά την περιόριζαν σε δημοσκοπήσεις, δηλώσεις σε τηλεοπτικά πάνελ και άλλα τέτοια φαιδρά κι ανούσια. Αυτή τη φορά βγήκαν και διαδήλωσαν μαζικά για έναν εθνικό σκοπό!

Ακόμα σημαντικότερη σε αυτή την κατεύθυνση η μαζική παρουσία ΝΕΩΝ Ελλήνων και Ελληνίδων που αποδείκνυε την πλήρη αποτυχία του εθνοκτόνου συστήματος (α)παιδείας που χρόνια τώρα οικοδομούν οι πολιτικάντηδες, στηριζόμενοι πάνω στην εισβολή των απάτριδων μπολσεβίκων στα σχολεία μας.

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΧΩΡΙΖΟΥΝ, Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΝΩΝΕΙ

Οι πολιτικάντηδες, βεβαίως, σε συνεργασία με τα κανάλια των νταβατζήδων επεχείρησαν να καπελώσουν το όλο δρώμενο. Άμεση η ανταπόκριση σχετικά με το ποιοι βουλευτές της νουδούλας και των ΑΝΕΛ παρέστησαν και τι είπανε. Φεύ, όμως, ο κόσμος τους γύρισε την πλάτη και έτσι κεντρικό θέμα ήτανε αναπόφευκτα η Χρυσή Αυγή, που καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο.

Γενικώς, παρά τις όποιες προσπάθειες για καπέλωμα του συλλαλητηρίου, ο κόσμος διαδήλωσε ακομμάτιστα και εθνικιστικά το φρόνημά του ότι δεν επιθυμεί κανέναν συμβιβασμό για την Μακεδονία μας και αυτό τους πόνεσε πάρα πολύ.

ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Αυτή την εβδομάδα έρχονται νέοι αγώνες στο προσκήνιο, πάντα στο ίδιο πεδίο μάχης. Στις 3 Φεβρουαρίου, η Χρυσή Αυγή έχει την δική της συγκέντρωση με θέμα τους Έλληνες Αξιωματικούς που έπεσαν υπερασπιζόμενοι το Αιγαίο και την Μακεδονία μας. Στις 4 Φεβρουαρίου διοργανώνεται νέο συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας στην Αθήνα, από το οποίο – προφανώς – η Χρυσή Αυγή δεν μπορεί να απουσιάζει.

Ήδη τα σκυλιά του καθεστώτος οργανώνουν αντισυγκεντρώσεις. Τα δημοσιογραφικά φερέφωνα λοιδορούν και οι επίδοξοι εθνοπατέρες ακονίζουν τις διχαλωτές τους γλώσσες, για να εκμεταλλευτούν και να προδώσουν.

Αυτό, όμως, που καμία μεθόδευση του κράτους ή του παρακράτους δεν μπορεί να αφαιρέσει – και αυτό τους πραγματικά πονάει – είναι ότι της Ελλάδος η καρδιά πάλλεται ακόμα μάχιμα, δείχνοντάς τους πως τα σχέδιά τους θα φαλιρίσουν, όσο γρήγορα και μουλωχτά αν υπογράψουν συμφωνίες ή ξεπουλήσουν τα πάντα.

Κώστας Αλεξανδράκης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-ellada-zei-skepseis-anamesa-se-duo-sullalhthria#ixzz55zKJ1k1p

Exit mobile version