Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πανικός από τον Δανέλλη του Ποταμιού: «Η Χρυσή Αυγή θα τρίβει τα χέρια της με τα συλλαλητήρια»

Πανικός από τον Δανέλλη του Ποταμιού: «Η Χρυσή Αυγή θα τρίβει τα χέρια της με τα συλλαλητήρια»

Ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που αντιδρά στο ξεπούλημα της Μακεδονίας ΜΑΣ έγινε παραδεκτό ακόμη και από βουλευτή του «Συνταγματικού τόξου».

Συγκεκριμένα, από τον βουλευτή του Ποταμιού, Σπύρο Δανέλλη, ο οποίος μιλώντας στην Βουλή τάχθηκε κατά των Συλλαλητηρίων, καταχειροκροτούμενος (!) από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως είπε, «η άγνοια και η παραπληροφόρηση οδηγούν πολλούς αγνούς πολίτες στο συλλαλητήριο της Κυριακής».

Πρόσθεσε πως «η Χρυσή Αυγή τρίβει τα χέρια της γιατί το πολιτικό σύστημα δεν έχει ψυχραιμία, βούληση και διάθεση για στοχασμό του τι κερδίσαμε και τι χάσαμε αυτά τα 26 χρόνια που το θέμα των Σκοπίων παραμένει ανοιχτό. Ένα μη πρόβλημα για 26 χρόνια το κάναμε πρόβλημα και υπάρχει ο κίνδυνος η ήττα μιας πολιτικής να γίνει εθνική ήττα», ανέφερε ο βουλευτής του Ποταμιού.

Μέσα από τον αντεθνικό κοσμοπολίτικο λόγο του, ο Δανέλης αποκάλυψε μεγάλες αλήθειες: ότι δηλαδή, το πολιτικό σύστημα θα έπρεπε «να κλείσει» το θέμα των Σκοπίων, με το να παραδώσει το όνομα της Μακεδονίας ΜΑΣ.

Και επειδή αυτό δεν μπόρεσε να γίνει, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η οποία ήταν και παραμένει η ΜΟΝΗ πολιτική δύναμη η οποία επί δεκαετίες έχει την απόλυτα σταθερή και χωρίς την παραμικρή ταλάντευση  θέση «ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ», θα είναι εκείνη που θα δικαιούται να αποτελέσει την Εθνική Πρωτοπορία στο κύμα αγανάκτησης  και οργής που θα καταλάβει εκατομμύρια Ελλήνων όταν σύσσωμο το «Συνταγματικό τόξο» συναινέσει στο ξεπούλημα της Μακεδονίας ΜΑΣ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/omologia-panikou-apo-ton-danelh-tou-potamiou-h-chrush-augh-tha-tribei-ta-ch#ixzz55zR2f3K2

Exit mobile version