Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μνημείο για τους «τσάμηδες» στην Ελλάδα θέλει ο Έντι Ράμα

Μνημείο για τους «τσάμηδες» στην Ελλάδα θέλει ο Έντι Ράμα

Αρχίσαμε να φτιάχνουμε μνημεία για τους απανταχού εχθρούς του Ελληνισμού και από ό,τι φαίνεται άνοιξε η όρεξη των «γειτόνων» από την Αλβανία για να χτίσουμε και ένα «τσάμικο» μνημείο στην Ήπειρο.

Όχι, δεν πρόκειται περί κάποιου νοσηρού αστείου, αλλά περί των δηλώσεων του Έντι Ράμα στην αλβανική τηλεόραση. Εκεί, ο Ράμα είπε ότι όχι μόνο θέτει ζήτημα «Τσαμουριάς» στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, αλλά επιπλέον ότι έχει ζητήσει την κατασκευή ενός αναμνηστικού μνημείου στην Ήπειρο για τους «Τσάμηδες».

Εκεί φτάσαμε με την «διπλωματία» της μετριοπάθειας και του «μην δημιουργείτε ζητήματα» που διαχρονικά ακολουθεί το ελλαδικό κράτος, ενώπιον ακόμα και των ασθενέστερων παρακείμενων κρατών. Να ζητάνε οι αλβανοί μνημείο για τους «Τσάμηδες»…

Τα ζητήματα των «τσάμηδων», δηλαδή των τουρκαλβανών συνεργατών των τούρκων και ιταλών κατακτητών είχαν λυθεί ήδη από την Επανάσταση του 1821 για πρώτη φορά και από τον Ναπολέοντα Ζέρβα την δεύτερη φορά.

Αν θέλει συζητήσεις, λοιπόν, ο Ράμα, καλύτερα είναι να αρχίσουμε από τις αξιώσεις της Ελλάδας για αδρές αποζημιώσεις από την επί αιώνες δράση αυτών των εγκληματικών στοιχείων και ας αφήσει τα περί μνημείων ή περιουσιών, γιατί γελάει ο κόσμος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mnhmeio-gia-tous-tsamhdes-sthn-ellada-thelei-o-enti-rama#ixzz563DkSWZd

Exit mobile version