Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κρύφτηκε και σιώπησε το… λιοντάρι ο Καμμένος για την νέα χοντρή τουρκική πρόκληση

Αναπάντητη άφησε την χοντρή πρόκληση του επικεφαλής των συνεργατών του Ερντογάν (που είπε πως θα σπάσουν τα πόδια όποιου Έλληνα πρωθυπουργού, υπουργού ή αξιωματούχου τολμήσει να πατήσει το πόδι του στα Ίμια…) το… λιοντάρι ο Καμμένος. Παρ’ ότι, η πρόκληση «φωτογράφιζε» αυτόν, καθώς ούτε ο mister Tsipras ούτε κανένας άλλος από την κυβέρνηση τριγυρίζει γύρω από τα Ίμια.

Έτσι, κάποιος διεθνώς και επιτοπίως άγνωστος και ασήμαντος εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, ονόματι Γεννηματάς, ψέλλισε σε… διπλωματική γλώσσα κάτι περί δηλώσεων «ξένων προς τον ευρωπαϊκό πολιτικό πολιτισμό», που «δεν συμβάλλουν στην βελτίωση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών» και άλλα τέτοια γλυκανάλατα.

Γιατί άραγε έκανε το κορόιδο το… λιοντάρι ο Καμμένος, που «όλα τα σφάζει κι όλα τα μαχαιρώνει»; Μήπως γιατί η μόνη εθνικά αξιοπρεπής απάντηση που έπρεπε να δώσει στον Τουρκαλά ήταν ότι «τα Ίμια είναι ελληνικό έδαφος κι εγώ θα πάω εκεί την τάδε του μηνός και ώρα τάδε, κι έλα άμα σου βαστάει να μου σπάσεις τα πόδια» και μετά από την προχθεσινή λαχτάρα που πέρασε δεν τολμάει να πάει κατά κει ούτε με το… στόμα;

 

πηγή

Exit mobile version