Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Ως Έλληνας είχα ιερό χρέος να βρεθώ στην εκδήλωση για τα Ίμια και να τιμήσω με την παρουσία μου τους τρεις νεκρούς αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού. Με γέμισε επίσης ιδιαίτερη χαρά το πλήθος κόσμου που ήρθε στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής και στείλαμε σε όλους αυτούς  που ξεπουλάνε την Πατρίδα μας ένα ηχηρό μήνυμα. Πως η Ελλάδα είναι εδώ, αντιστέκεται και κυρίως δεν ξεχνά τις σελίδες Ιστορίας της που έχουν βαφτεί με αίμα Ηρώων, αίμα Ελλήνων. 

Σίμος Τ.

ΙΜΙΑ 2018: Δόξα και Τιμή στους τρεις Αθάνατους Ήρωες Αξιωματικούς

Σήμερα στα Ίμια αύριο στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στο Σύνταγμα. Δεν υπάρχει ωραιότερο Σαββατοκύριακο από αυτό που αφιερώνεις σε κάτι που είναι πάνω από εσένα, δηλαδή στην Πατρίδα σου! Δεν λέω, καλό είναι να βγεις να πιεις και τον καφέ σου και να ξεκουραστείς ώστε να μπορέσεις να συνεχίσεις την δύσκολη εβδομάδα που σε περιμένει, αλλά πραγματικά το να αφιερώσεις μια – δύο ώρες προκειμένου να δηλώσεις την αντίδρασή σου σε αυτό το σάπιο σύστημα δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα στον κόσμο. Η Ελλάδα ξύπνησε, έστω και αργά, για τα Ιερά εδάφη των προγόνων μας.

Κατερίνα

Μνημείο για τους «τσάμηδες» στην Ελλάδα θέλει ο Έντι Ράμα

To ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, κύριοι. Όσες επιθέσεις και να δεχτούν τα γραφεία μας από το παρακράτος σας ο Εθνικισμός, η Χρυσή Αυγή είναι μια Ιδέα που δεν χωρά σε τέσσερις τοίχους. Έχει γίνει βίωμα, έχει γίνει η ίδια η κοινωνία. Δεν μπορείτε να μας σταματήσετε ούτε με τα όπλα σας, ούτε με τσιράκια σας, ούτε με τα κυκλώματά σας. Την Χρυσή Αυγή την έχει αγκαλιάσει όλος ο κόσμος, οπότε μάταια προσπαθείτε να αποφύγετε το αναπάντεχο, ερχόμαστε και είμαστε εκατομμύρια!

Κ.Κ.

Θλιβερή επανεμφάνιση του σύγχρονου «Εφιάλτη» Τζέφρυ με δήλωση υπέρ της προδοσίας της Μακεδονίας μας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-4-febrouariou-2018#ixzz565fnLJUy

Exit mobile version