Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λαοθάλασσα Ελλήνων ενάντια στην προδοσία της Μακεδονίας μας: Συγκλονιστική η προσέλευση στο Συλλαλητήριο της Πλατείας Συντάγματος

 

 

 

 

Πάνω από ένα εκατομμύριο Ελλήνων έχει κατακλύσει την Πλατεία Συντάγματος και τους γύρω δρόμους για να διατρανώσει την σαφή βούλησή του ενάντια στην προδοσία της Μακεδονίας μας από τους πολιτικάντηδες.

 

Το συλλαλητήριο της πλατείας Συντάγματος αποδεικνύει πέρα από κάθε αμφιβολία ότι η Ελλάδα ζει και μάχεται για την ίδια την ψυχή της, σε πείσμα των μεθοδεύσεων δεκαετιών για να μετατραπούν οι Έλληνες σε έναν κοσμοπολίτικο όχλο χωρίς καμία θέληση ή αντίσταση στις βουλές των διεθνών αφεντάδων.

Η σημερινή μεγαλειώδης συγκέντρωση που είναι πραγματικά άνευ προηγουμένου είναι πολύ πιθανό να καταφέρει να αναβάλλει τις διαδικασίες της προδοσίας, αφού το σύνολο (πλην Χρυσής Αυγής) των κομμάτων που είναι υπέρ της σύνθετης ονομασίας τώρα πλέον θα ξανασκεφτούν το όλο ζήτημα εμπρός στην παλλαϊκή κατακραυγή.

Το μόνο πολιτικό κίνημα που δεν έχει να ξανασκεφτεί κάτι είναι η Χρυσή Αυγή, η οποία ήδη από το πρώτο φύλλο της εφημερίδας της δήλωνε ξεκάθαρα «ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ». Αυτή η σταθερή θέση της Χρυσής Αυγής ήταν και ο λόγος που χιλιάδες Χρυσαυγιτών με μπροστάρη τον Αρχηγό μας έγιναν δεκτοί με χειροκροτήματα από το τεράστιο πλήθος των Ελλήνων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/laothalassa-ellhnwn-enantia-sthn-prodosia-ths-makedonias-mas-sugklonistikh#ixzz569CYLf1Y

Exit mobile version