Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δημοσκόπηση Πανεπιστημίου Μακεδονίας: Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων ενάντια στην προδοσία για το θέμα των Σκοπίων!

 

Ανήμερα του μεγάλου συλλαλητηρίου της Πλατείας Συντάγματος για την Μακεδονία μας δημοσιεύτηκε δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κατ’ εντολή του ΕΛΙΑΜΕΠ για να καταγραφεί η βούληση του Ελληνικού Λαού για το ζήτημα.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, Το 71,5% των ερωτηθέντων στην έρευνα δεν αποδέχεται τη χρήση του όρου «Μακεδονία». Κοινώς, το σημερινό συλλαλητήριο εκφράζει την θέση και την βούληση του Ελληνικού Λαού, η οποία ταυτίζεται με την πάγια (εδώ και 30 χρόνια) θέση της Χρυσής Αυγής στο μείζον αυτό ζήτημα: «ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ»!

Επιπλέον αυτού του συντριπτικού ποσοστού, έχουμε και τα ποιοτικά στοιχεία της δημοσκοπήσεως, τα οποία αποδεικνύουν ότι οι Έλληνες δεν «τρώνε κουτόχορτο». Συγκεκριμένα, το 56% εκτιμά ότι οι χειρισμοί του Αλέξη Τσίπρα είναι σε λάθος κατεύθυνση, το 54% κρίνει αρνητικά τη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη και το 51% κρίνει αρνητικά τις τοποθετήσεις του Πάνου Καμμένου.

Με απλά λόγια, η πλειοψηφία των Ελλήνων έχουν αντιληφθεί το σκοτεινό παιχνίδι κοινοβουλευτικών σκιών που παίζουν οι πολιτικάντηδες, οι οποίοι στο σύνολό τους είναι διατεθειμένοι να προδώσουν την Μακεδονία μας.

Σε όλα τα παραπάνω, αξίζει να τονίσουμε ότι το ΠαΜακ φημίζεται για τις μαϊμού δημοσκοπήσεις του και με δεδομένο τον σκοτεινό ρόλο του ΕΛΙΑΜΕΠ υπέρ του συστήματος, είναι σίγουρο ότι αυτά τα ποσοστά, που δείχνουν την κατακραυγή του Ελληνικού Λαού απέναντι στους προδότες είναι πειραγμένα προς τα κάτω για να αμβλύνουν την εικόνα της εθνικής ανάτασης των Ελλήνων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dhmoskophsh-panepisthmiou-makedonias-h-suntriptikh-pleiopshfia-twn-ellhnwn#ixzz569E4GuFU

Exit mobile version