Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ντόρα Μπακογιάννη: Θα ψηφίσουμε και εμείς για την προδοσία της Μακεδονίας μας!

 

Συνέντευξη στην εφημερίδα Real News έδωσε η τ. Υπουργός Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας και αδερφή του νυν προέδρου της, Ντόρα Μπακογιάννη και μίλησε για το μείζον εθνικό θέμα της ονοματοδοσίας του ψευδοκράτους των Σκοπίων. Στην συνέντευξή της αυτή η Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε την γλώσσα της αλήθειας, απομακρυνόμενη από την επιτηδευμένη πολιτικάντικη διγλωσσία του κόμματός της.

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι «η λύση του ζητήματος προϋποθέτει κυρίως την αντιμετώπιση του αλυτρωτισμού» και συμπλήρωσε ότι «εάν καταλήξουμε σε μια σοβαρή συμφωνία, η οποία θα αντιμετωπίζει όλα τα επιμέρους ζητήματα, μια σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό θα ήταν αποδεκτή».

Κοινώς, η Νέα Δημοκρατία αποδέχεται την προδοσία της Μακεδονίας μας ως προς το όνομα, την εθνικότητα και την γλώσσα και το μόνο για το οποίο ενδιαφέρεται είναι η αλλαγή του Συντάγματος των Σκοπίων, το οποίο όμως είναι άνευ ουσιαστικής σημασίας, αφού ο λεγόμενος «αλυτρωτισμός» δεν αντιμετωπίζεται με αυτόν τον τρόπο.

Προς τι όμως η διγλωσσία και η όλη «κάψα» της Νέας Δημοκρατίας να μην αναφέρει αυτή τη θέση της; Προφανώς από την μία υπάρχει η απόπειρα εκμετάλλευσης του momentum των συλλαλητηρίων, αλλά από την άλλη υπάρχουν οι μικροπολιτικοί σκοποί και τακτικισμοί.

Όπως το είπε η Ντόρα Μπακογιάννη στην Real News, «όταν η κυβέρνηση πει πώς θα αντιμετωπίσει τις εσωτερικές της διαφωνίες και παρουσιάσει την επίσημη πρότασή της, να είστε σίγουροι ότι εμείς θα κάνουμε το εθνικά υπεύθυνο».

 

Με απλά λόγια, η Νέα Δημοκρατία θέλει πρώτα να ξεσκεπάσει τον Πάνο Καμμένο και ύστερα θα ψηφίσει μαζί τους την προδοσία της Μακεδονίας μας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ntora-mpakogiannh-apodekth-apo-thn-nea-dhmokratia-h-prodosia-ths-makedonias#ixzz569oqSUxO

Exit mobile version