Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα ΜΜΕ «δεν είδαν» την συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής για τα Ίμια: Μόνο για την παράνομη αντισυγκέντρωση λίγων γραφικών μίλησαν

Τα ΜΜΕ «δεν είδαν» την συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής για τα Ίμια: Μόνο για την παράνομη αντισυγκέντρωση λίγων γραφικών μίλησαν

Χθες το βράδυ στην Αθήνα πραγματοποιήθηκαν 2 συγκεντρώσεις. Μία νόμιμη και μεγαλειώδης και μία άλλη παράνομη και για γέλια. Από την μία χιλιάδες Χρυσαυγίτες συγκεντρώθηκαν νομίμως στην Λεωφόρο Μεσογείων για να τιμήσουν τους τρεις Ήρωες Αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού, που έχασαν την ζωή τους για την Ελλάδα. Από την άλλη λιγοστά αριστερίστικα ρετάλια συγκεντρώθηκαν παρανόμως στην Λέσχη Αξιωματικών και προσπάθησαν να δημιουργήσουν επεισόδια.

Μαντέψτε ποια από τις δύο προέβαλλαν τα ΜΜΕ… Εύκολο, ομολογουμένως, το ερώτημα, αφού τα ΜΜΕ είχαν στείλει ανταποκριτές και κάλυψαν παντοιουτοτρόπως την παράνομη αντισυγκέντρωση των λιγοστών παρακρατικών, οι οποίοι ως μοναδικό τους αίτημα είχαν να μην πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά όπως πληροφορηθήκαμε από το συγκρότημα του Δημοσιογραφικού Ομίλου Λαμπράκη και την μνημονιακή ναυαρχίδα του, εφημερίδα «Το Βήμα», «αντιεξουσιαστές και Χρυσαυγίτες «ηλεκτρίζουν» το κέντρο της Αθήνας», όπως ήταν ο τίτλος του σχετικού άρθρου της φυλλάδας.

Είναι φυσικό, βεβαίως, οι δημοσιογράφοι της εν λόγω κίτρινης εφημερίδας να αντιληφθούν «ηλεκτρισμό», αφού παραβρέθηκαν και φωτογράφισαν μόνο την βίαιη και παράνομη συγκέντρωση, η οποία αποσκοπούσε στην δημιουργία επεισοδίων. Η δε μνεία στην Χρυσή Αυγή έγινε με ξεκάθαρο δόλο, προκειμένου να παρουσιαστεί το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών ως δημιουργός εντάσεων, ιδιαιτέρως εν όψει του σημερινού συλλαλητηρίου.

Αυτή είναι η πάγια αντιμετώπιση του Κινήματός μας από τα ΜΜΕ, αφού ακόμα και όταν δεχόμαστε βομβιστικές επιθέσεις, δολοφονικές ενέδρες εν τέλει οι δημοσιογραφίσκοι του καθεστώτος βρίσκουν κάποιον τρόπο για να «φταίμε», ολοκληρώνοντας έτσι το έργο των παρακρατικών βομβιστών και δολοφόνων.

Με αυτές τις μεθοδεύσεις και τα ξεδιάντροπα ψέμματα έχει συγκροτηθεί και το κατηγορητήριο στην περιβόητη «δίκη της Χρυσής Αυγής», όπου ο κάθε γραφικός έρχεται και λέει το μακρύ του και το κοντό του, πάντα καταλήγοντας ότι «έτσι διάβασε στον Τύπο».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-mme-den-eidan-thn-sugkentrwsh-ths-chrushs-aughs-gia-ta-imia-mono-gia-thn#ixzz56AD6xCA3

Exit mobile version