Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αμηχανία από τον αντεθνικό όχλο: Θλιβερή αντισυγκέντρωση και άτακτη υποχώρηση στα Εξάρχεια εμπρός στις μυριάδες των Ελλήνων

 

Την ίδια ώρα που στην Πλατεία Συντάγματος συγκεντρωνόταν παραπάνω από ένα εκατομμύριο Έλληνες για να διαδηλώσουν ενάντια στην προδοσία, στα Προπύλαια βρισκόταν ο παρακρατικός όχλος, ο οποίος είχε λάβει εντολή από την κυβέρνηση να προβοκάρει το μεγαλειώδες συλλαλητήριο.

Τελικώς, επειδή τα ΜΑΤ δεν μπορούσαν να τους διασφαλίσουν την ατιμωρησία από τους Έλληνες, οι παρακρατικοί έκριναν καλύτερο να οπισθοχωρήσουν ατάκτως προς τα Εξάρχεια και να περιμένουν σαν τις ύαινες μπας και κάποιος ξεχαστεί και μετακινηθεί μεμονωμένα προς την περιοχή τους.

Εν τέλει αυτό που κατάφεραν ήταν να γρονθοκοπήσουν έναν μοτοσυκλετιστή που είχε την ατυχή έμπνευση να περάσει από την Θεμιστοκλέους με Ελληνική Σημαία. Φυσικά, παρά το γεγονός ότι το έγκλημα τελέστηκε ενώπιον των αστυνομικών αρχών, ούτε μία προσαγωγή για… την τιμή των όπλων σημειώθηκε, γεγονός που αποδεικνύει για άλλη μία φορά ότι δεν είναι αναρχικοί ή αντεξουσιαστές ή απλώς ηλίθιοι με ρόπαλα, αλλά ενεργούμενα του σάπιου αντεθνικού καθεστώτος που καταδυναστεύει τους Έλληνες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/amhchania-apo-ton-antethniko-ochlo-thliberh-antisugkentrwsh-kai-atakth-upoc#ixzz56B70g7xP

Exit mobile version