Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έντιμη λύση είναι μόνο η Εθνική

Έντιμη λύση είναι μόνο η Εθνική

Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας “Εμπρός“, Ειρήνης Δημοπούλου

Η έννοια της εντιμότητας έχει απαξιωθεί στην κοινωνία, μεταπολιτευτικά, και για τους πολιτικούς του αυτοαποκαλούμενου “δημοκρατικού” αντισυνταγματικού τόξου, εξαλείφθηκε με τον νόμο περί ευθύνης υπουργών. Είναι επομένως παράδοξο να προβάλλεται η “εντιμότητα” μιας λύσης στο ζήτημα των Σκοπίων από, ανέντιμους και με την βούλα του Νόμου, πολιτικούς.

“Άδειασμα” Κοτζιά από Νίμιτς

Η παρούσα κυβέρνηση δεν αποτελεί εξαίρεση. Η αποκάλυψη του ειδικού διαμεσολαβητή του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον ΥΠΕΞ των Σκοπίων, Νικόλα Ντιμιτρόφ, ότι “Από τότε που θέσατε το θέμα της ταυτότητας, δεν έχω ακούσει τίποτε από την ελληνική πλευρά, που θα σήμαινε την άρνηση της ταυτότητας του λαού εδώ, και πιστεύω ότι η λύση είναι τόσο συνεπής που διατηρεί και ακόμη ενισχύει την ταυτότητα (του “Μακεδόνα”), αποτελεί ράπισμα για τους κυβερνητικούς πολιτικούς απατεώνες που στο εσωτερικό ισχυρίζoνται ότι αναζητούν “έντιμη λύση” αλλά στο εξωτερικό διολισθαίνουν δρομαίως. Η μη απάντηση του Ελληνικού ΥΠΕΞ ότι, “Δεν ερμηνεύουμε τον κ. Νίμιτς. Δεν ερμηνεύει ο κ. Νίμιτς εμάς“, επιβεβαιώνει την επιχείρηση επιβολής προαποφασισμένων της μυστικής διπλωματίας καθ’ υπαγόρευσιν Αμερικάνων και ΕΕ.

Διαπραγμάτευση και συμβιβασμός

Η διαπραγμάτευση ζητημάτων τα οποία άπτονται του Διεθνούς Δικαίου είναι και συνήθης και εν πολλοίς θεμιτή διεθνής πρακτική. Οπως λέει η λαϊκή σοφία, κανένα σπίτι δεν έκλεισε με τo τάξιμο, μόνο με το δόσιμο. Οι Σκοπιανοί τάζουν οπισθοχωρήσεις σε αστεία ζητήματα όπως η χρήση του ονόματος του Μεγάλου (“Αγίου” κατά τον ΥΠΕΞ) Αλεξάνδρου, σε οδούς τους (σαν να μας έψεγαν, δηλαδή, οι Άγγλοι για το όνομα της αθηναϊκής συνοικίας του Βύρωνα), αλλά ζητούν ως αντάλλαγμα να τους παραχωρήσουμε το όνομα της Μακεδονίας, να συναινέσουμε δηλαδή στις διαχρονικές και πάγιες βλέψεις τους για κάθοδο στην Θεσσαλονίκη και το Αιγαίο. Σαν να λέμε, δηλαδή η Τουρκία να ονομαστεί Νέα Ελλάδα. Στις Διεθνείς Σχέσεις συμβιβασμοί επιβάλλονται από τους ηττημένους στο πολεμικό πεδίο. Εκτός της Ελλάδος, στην οποία, αν και νικήτρια, αν και με εκατόμβη Θυμάτων λόγω της σύμπραξής της με τους Συμμάχους, επιβάλλεται από τους συμμάχους της μια αλυσίδα οπισθοχωρήσεων και παραχωρήσεων που την έχουν φθάσει στον τοίχο της εθνικής αναξιοπρέπειας.

Προκειμένου να επιβιώσουμε ως έθνος μέσα στην κρατική μας οντότητα η οποία προώρισθαι να μας εξασφαλίζει την ασφάλεια και την ευημερία, μπορούμε, στο πλαίσιο των διεθνών ισορροπιών που ισχύουν την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, να ενεργήσουμε διπλωματικά με την πραγματικότητα ότι η Τουρκία κατέχει την Ιωνία, την Κωνσταντινούπολη και την ανατολική Θράκη, και το ότι η βόρειος Ηπειρος έχει ενταχθεί στην αλβανική επικράτεια. Ως υπόθεση εργασίας μπορούμε κατά την ίδια έννοια να αποδεχθούμε την ύπαρξη ενός τεχνητού κράτους στα βόρεια σύνορά μας, αλλά δεν μπορούμε να δεχθούμε την απειλητικλή για τα εθνικά μας δίκαια πολιτική του.

Δεν μπορούμε να συμβιβαστούμε με το ότι η σύμμαχος Τουρκία κατέχει το βόρειο κομμάτι της Κύπρου, παραβαίνει κάθε διεθνή κανόνα και υποχρέωση και η διεθνής κοινότητα σιωπά, κάνοντας μπίζνες με το ψευδοκράτος. Δεν μπορούμε να συμβιβαστούμε με το ότι τα δικαιώματα των Ελλήνων στα προγονικά τους εδάφη της Βορείου Ηπείρου, έχουν εξαλειφθεί σε καταπάτηση κάθε συμφωνίας και ανθρώπινου δικαιώμαroς. Επιτέλους, εάν οι γείτονες δεν ντρέπονται να κατέχουν Ελληνικά εδάφη, οι Έλληνες δεν μπορεί να ντρεπόμαστε σε να τα διεκδικήσουμε! Εάν τα Σκόπια δεν αποτελούν σήμερα στρατιωτική απειλή από μόνα τους η παρουσία γιγαντιαίων στρατιωτικών σχηματισμών στο έδαφός τους όπως και στο έδαφος του Κοσσυφοπεδίου, είναι μια ευθεία σύμπραξη των συμμάχων μας με αμφισβητίες της εδαφικής μας ακεραιότητας. Τι είδους συμμαχία είναι αυτή, όταν σύμμαχοι εκβιάζουν το κράτος-εταίρο; Το προηγούμενο της Γιουγκοσλαβίας είναι πολύ νωπό για να το αφήσουμε να ξεχαστεί.

Μόνος δρόμος η εθνική αντίσταση

Μετά και τις δηλώσεις Νίμιτς καθίσταται σαφές ότι η κυβέρνηση Τσίπρα είναι και σε αυτό το θέμα αναξιόπιστη. Μια Ελλάδα, η οποία πηγαίνει συνεχώς προς τα πίσω, μέχρι να βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο, δεν μπορεί να περιμένει τώρα, παρά μόνο να πάει προς τα κάτω. Αυτό οι Ελληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής στην πρωτοπορία του Ελληνικού λαού, δεν θα αφήσουμε να συμβεί. Μοναδικός τρόπος αντιστάσεως είναι πλέον η παλλαϊκή Εθνική συστράτευση. Λύση η οποία να είναι κυριολεκτικά έντιμη και πρακτικά βιώσιμη, μπορεί να επιτευχθεί μόνον όταν αυτοί που χειρίζονται τις τύχες της Ελλάδος πιστέψουν στην ισχύ της Ταυτότητάς της και η Ελλάδα υποστηρίξει και διεκδικήσει τα δίκαιά της. Εμπρός για μια ισχυρή Ελλάδα. Εμπρός, μέχρι την Νίκη. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/entimh-lush-einai-mono-h-ethnikh#ixzz56E6L2CFQ

Exit mobile version