Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ζαλίζονται στην κυβέρνηση των ανθελλήνων μετά το παλλαϊκό Συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας: “Το μήνυμά του το καθόρισε η παρουσία σύσσωμης της Χρυσής Αυγής”!

Ζαλίζονται στην κυβέρνηση των ανθελλήνων μετά το παλλαϊκό Συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας: “Το μήνυμά του το καθόρισε η παρουσία σύσσωμης της Χρυσής Αυγής”!

Μεγάλες φουρτούνες ξεκίνησαν στον Σύριζα μετά το χθεσινό παλλαϊκό συλλαλητήριο της Πλατείας Συντάγματος, αφού η πρωτοφανής συγκέντρωση του Λαού τους προκάλεσε ξεκάθαρη ανησυχία.

Από την μία πλευρά είχαμε τον Τόσκα, ο οποίος με αγωνία διέταξε τους επιτελείς της Αστυνομίας να υποβαθμίσουν το Συλλαλητήριο κάνοντας λόγο για… 140.000 συγκεντρωμένους. Μάλιστα, αφότου όλος ο κόσμος τα έβαλε με την Αστυνομία για την προκλητικά ψευδή αυτή ανακοίνωση, ο Τόσκας βγήκε λέγοντας ότι «τα στοιχεία είναι ακριβή», «καρφώνοντας» τον ίδιο τον εαυτό του για τις εντολές που έδωσε.

Από την άλλη μεριά, ο Μάρδας καταλαβαίνοντας ότι ο Τόσκας ξεφτιλίζεται και ξεφτιλίζει και την αριστερά, βγήκε και είπε ότι κατόπιν δικών του μετρήσεων με τοπογράφους, ο κόσμος ξεπερνούσε το μισό εκατομμύριο.

Το Γραφείο Τύπου του Σύριζα έκανε λόγο για ένα συλλαλητήριο που «διέψευσε πλήρως τις προσδοκίες των διοργανωτών του» και του οποίου το μήνυμα καθόρισε «η παρουσία σύσσωμης της Χρυσής Αυγής».

Η πραγματικότητα είναι – και αυτό πρέπει να το αντιληφθεί και ο Σύριζα, αλλά και η ΝΔ της σύνθετης ονομασίας – ότι στην Πλατεία Συντάγματος ηττήθηκε οριστικά και αμετάκλητα η εθνοπροδοσία και ο Λαός έδειξε ότι συντάσσεται πλήρως με την πάγια (και όχι όψιμη όπως ορισμένων «μακεδονομάχων») θέση της Χρυσής Αυγής: «ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ»!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/zalizontai-sthn-kubernhsh-twn-anthellhnwn-meta-to-pallaiko-sullalhthrio-gia#ixzz56FCpOExu

Exit mobile version