Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Τρέμουν τους Έλληνες οι ανθέλληνες που κυβερνούν. Για άλλη μια φορά το απέδειξαν αυτό με τα δελτία ειδήσεων και με τα δελτία τύπου τους. 140.000 μόνο οι συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο με «απόδειξη» μια κάμερα ενός ελικοπτέρου με σβησμένη ώρα. Το θέμα όμως είναι ότι εμείς που συμμετείχαμε και ήρθαμε με το κατάμεστο μετρό από την Ακρόπολη είδαμε άλλα πράγματα. Ο κόσμος ήταν από πολύ νωρίς στο πλακόστρωτο της Ακρόπολης, κατηφόριζε προς την Συγγρού η οποία στην κορυφή της και μετά είχε πλήθος ανθρώπων που διαδήλωναν για την Μακεδονία. Η Ερμού και η Μητροπόλεως τα ίδια, όλα τα στενά στο κέντρο της Αθήνας γεμάτα, Έλληνες παντού με Ελληνικές σημαίες! Ο απόλυτος εφιάλτης τους. Θα φροντίσουμε να το εμπεδώσουν καλά το χθεσινό μάθημα. Ζήτω η Ελλάδα!

Μίλτος Αν.

Άμεσα έφερε στην βουλή η Χρυσή Αυγή την κατά κυβερνητική παραγγελία «εκτίμηση» της ΕΛΑΣ για τον αριθμό των διαδηλωτών στο Συλλαλητήριο

Αγαπητοί, Εχθές ήμουν με την οικογένειά μου στο Σύνταγμα χαμηλά στην Αγίας Σοφίας όταν σας είδαμε να κατεβαίνετε περήφανοι γεμάτοι νιάτα και δύναμη προς την Πλατεία Συντάγματος. Μου έκανε τρομερή εντύπωση ο κος Μιχαλολιάκος με την σύζυγό του που μας χαιρ’ετησαν με τόσο καθαρό βλέμμα δίχως να διστάσουν να αναμειχθούν με τον απλό κόσμο και απάντησε σε ότι κι αν τους ρώτησαν ή τους είπαν ακατέργαστα και απρογραμμάτιστα χωρίς τους γνωστούς κομματικούς κλακαδόρους. Μου έκανε επίσης εντύπωση τα νιάτα που τον ακολουθούσαν. Νεαροί Έλληνες συνεχιστές της παράδοσης και της Ιστορίας και όχι κάτι κακομοιραίοι ποντικοί που έχουν βγει από “πέτσινα” πτυχία και κομματικές νεολαίες, παιδιά της δουλειάς και όχι της δουλείας. Η Ελλάδα ξυπνάει και αυτό το οφείλει σε εσάς. Καλή συνέχεια και σύντομα θα είστε στην κορυφή!

Μ.Ζ., συνταξιούχος εκπαιδευτικός

ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Συριζαίοι και Νεοδημοκράτες συμφώνησαν να μην έχει η Ελλάδα δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης του όρου «Μακεδονία»!

Οι δεξιοί ψοφοπατριώτες και οι αριστεροί ανθέλληνες εχθές πήραν μια γεύση στο τί έπεται. Οι αναρχοσυμμορίτες το ίδιο. Οι Ελλάδα έχει χώρο για όλους όσους την σέβονται και τιμούν την Ιστορία και τον Πολιτισμό Της. οι υπόλοιποι δεν έχουν θέση στην κοινωνία και σίγουρα δεν έχουν το δικαίωμα να απειλούν, να καταστρέφουν το Έθνος και να πουλούν κομμάτι κομμάτι την Πατρίδα και την Ιστορία τους. Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και τα λάθη του παρελθόντος δεν πρόκειται να επαναληφθούν. Ο νοών νοείτω!

Ν.Π.

Ζαλίζονται στην κυβέρνηση των ανθελλήνων μετά το παλλαϊκό Συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας: “Το μήνυμά του το καθόρισε η παρουσία σύσσωμης της Χρυσής Αυγής”!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-6-febrouariou-2018#ixzz56Jz94Mi9

Exit mobile version