Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απίστευτη γελοιότητα της φυλλάδας των συντακτών: Είδαν τόσο κόσμο στο συλλαλητήριο όσο και στην συγκέντρωση των υποστηρικτών του … «Ναι»!

Απίστευτη γελοιότητα της φυλλάδας των συντακτών: Είδαν τόσο κόσμο στο συλλαλητήριο όσο και στην συγκέντρωση των υποστηρικτών του … «Ναι»!

Συνηθισμένη από τις επιδόσεις στο… άθλημα του φωτομοντάζ, η Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (γνωστή και ως φυλλάδα των συντακτών) έκανε ό,τι μπορούσε για να προωθήσει την κυβερνητική προπαγάνδα για «αποτυχία του συλλαλητηρίου», φτάνοντας ακόμη και σε γελοιότητες.

Γιατί τι άλλο από γελοιότητα είναι τα όσα έγραψε ο γνωστός εθνομηδενιστής Τάσος Κωστόπουλος (άραγε θα μας πει ποτέ γιατί «τα τσούγκρισε» με τον Δημήτρη Ψαρρά, με αποτέλεσμα «να ψοφήσει» ο αλήστου μνήμης «ιός»;) σε σχέση με την μαζικότητα του Συλλαλητηρίου; «Δεν χρειάζεται να θυμηθούμε τις μεγάλες στιγμές της αντιμνημονιακής εξέγερσης (την 5η Μάη 2010, την 15η και 29η Ιουνίου 2011, τη 19η Οκτωβρίου 2011, τη 12η Φεβρουαρίου 2012), που συγκέντρωσαν όλες πολύ περισσότερο κόσμο  από χθες, ή την απείρως πυκνότερη συγκέντρωση στην ίδια πλατεία, δυο μέρες πριν το δημοψήφισμα του 2015. Ακόμη και η μαζικότερη εκδήλωση υπέρ του «Ναι» (Σύνταγμα 30/6/2015), αμέσως μετά τη  επιβολή των capital controls, μπορεί άνετα να συγκριθεί από άποψη μαζικότητας με το χθεσινό χάπενινγκ».

Αυτά έγραφε, δίχως να ντραπεί στο ελάχιστο, ο αρνητής της Γενοκτονίας των Ποντίων (εδώ, όμως, δεν παρενέβη αυτεπάγγελτα κάποιος εισαγγελέας για παραβίαση του «αντιρατσιστικού νόμου»), ο οποίος αποθρασυμένος πλήρως «πουλάει τρέλα». Μια Παλαϊκή Συγκέντρωση που «βούλιαξε» την Αθήνα συγκρίνεται (…) με τις αντιμνημονιακές διαδηλώσεις την περίοδο 2010-2012 και την συγκέντρωση οπαδών του «Ναι» (στους οποίους, επί της ουσίας, προστέθηκε και ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την κωλοτούμπα της 5ης Ιουλίου 2015 και την προδοσία του «ΟΧΙ»).

Και όμως, κάτι τέτοιους θλιβερούς τύπους, που οι «αναλύσεις» τους προκαλούν μια μίξη αισθημάτων αηδίας, οίκτου και γέλωτα, το εγχώριο πολιτικό και εκδοτικό σύστημα  τους δίνει βήμα λόγου, μόνο και μόνο επειδή «γαυγίζουν» σαν «λυσσασμένα σκυλιά» εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Όταν, μάλιστα, ο τίτλος της γραπτής «κατάθεσης» του εθνομηδενιστή Κωστόπουλου είναι «Η τραγωδία και η φάρσα» είναι εμφανής ότι ο συγκεκριμένος τύπος αυτογελοιοποιείται στο έπακρο, φροντίζοντας να κάνει πραγματικότητα το… επιχείρημα «Μα καλά, πιστεύεις στα μάτια σου και όχι σ΄αυτό που σου λέω;.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apisteuth-geloiothta-ths-fulladas-twn-suntaktwn-eidan-toso-kosmo-sto-sullal#ixzz56JzwQQYK

Exit mobile version