Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ: Νέες ταυτότητες με μικροτσίπ θα αρχίσουν να βγάζουν από τις αρχές του 2019 οι συριζαίοι!

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ: Νέες ταυτότητες με μικροτσίπ θα αρχίσουν να βγάζουν από τις αρχές του 2019 οι συριζαίοι!

Αρχές του 2019 θα αρχίσουν να εκδίδονται και να επιβάλλονται οι νέες ταυτότητες, που εκδίδει το ελλαδικό κράτος υπό το πρόσχημα της «ασφάλειας».

Όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ πρόκειται για «ταυτότητες» που έχουν σχεδιαστεί από κοινού με το αμερικανικό υπουργείο εσωτερικών και θα διαθέτουν μικροτσίπ για την αποθήκευση βιομετρικών στοιχείων σε πρώτη φάση και στην πορεία θα ενσωματωθούν και πληροφορίες που σχετίζονται με το ιατρικό ιστορικό και άλλα στοιχεία του κατόχου, όπως ΑΦΜ κλπ.

Όπως καταλαβαίνει ο καθείς, πρόκειται σαφέστατα για την λεγόμενη «Κάρτα του Πολίτη», που θα αποτελέσει την είσοδο σε μία νέα σκοτεινή εποχή της Νέας Τάξης Πραγμάτων, με το απροκάλυπτο φακέλωμα των πολιτών και την ακατάπαυστη παρακολούθηση τους σε όλα τα επίπεδα.

Όπως σημειώνεται, αυτές οι νέες «ταυτότητες» κρίνονται αναγκαίες υπό τον φόβο των τζιχαντιστών, αφού είναι πιο δύσκολες στην πλαστογράφησή τους. Βεβαίως, το επιχείρημα αυτό είναι και έωλο και τραγελαφικό, ιδιαιτέρως όταν έρχεται από την κυβέρνηση των ανοιχτών συνόρων, που έχει «προμηθεύσει» όλη την Ευρώπη με τζιχαντιστές.

Τους δηλώνουμε ότι η Χρυσή Αυγή θα αγωνιστεί ενάντια στις επιταγές των επικυρίαρχων, οι οποίοι επιτίθενται ταυτοχρόνως σε σε όλους τους πυλώνες του Έθνους μας, στην Πίστη, την Φυλή και την κοινωνική συνοχή του. Τα σχέδιά τους δεν θα περάσουν!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/erchetai-h-karta-tou-polith-nees-tautothtes-me-mikrotsip-tha-archisoun-na-b#ixzz56K1E1chi

Exit mobile version