Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άγριο πέσιμο πολιτών σε Σαμαρά – ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!

YouTube Poster

Γράφει ο Αντίοχος

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ των ολιγαρχών, ο Αντωνάκης Σαμαράς (ο οποίος εμφανίστηκε για λίγο στα πάνω σκαλιά της εισόδου του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία», για να μπορέσει με δυο-τρία σάλτα να μπει αμέσως μέσα αν κάτι δεν πήγαινε καλά…) αποθεώθηκε  από τον κόσμο στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο του Συντάγματος. Μάλιστα, τα ΜΜΕ είπαν πως… συγκινήθηκε κιόλας από την «αγάπη» του κόσμου και παραλίγο να βάλει τα… κλάματα.

Μόνο που η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική από την προπαγάνδα, όπως φαίνεται σε βίντεο που ΕΚΡΥΨΑΝ οι πάντες! Πράγματι, ο Αντωνάκης Σαμαράς αποθεώθηκε από μια ομάδα περίπου 20 εγκαθέτων της ΟΝΝΕΔ κι από άλλους τόσους υπαλλήλους του γραφείου και αστυνομικούς της φρουράς του – μην ξεχνάμε πως ως πρώην πρωθυπουργός δικαιούται και έχει δεκάδες υπαλλήλους και αστυνομικούς.

Όμως, για κακή του τύχη, έγινε αντιληπτός κι από τον απλό κόσμο που διαδήλωνε για την εθνική υπόθεση κι εκεί φάνηκε πόσο… λαοφιλής είναι! Απλοί, αγανακτισμένοι πατριώτες, χωρίς καμμιά κομματική καθοδήγηση (αν υπήρχε υποψία πως εκεί γύρω βρίσκονταν οργανωμένοι εθνικιστές ο… λαοφιλής δε θα διακινδύνευε να ξεμυτίσει!), κατευθύνθηκαν αυθορμήτως προς το μέρος του, προκειμένου να του εκφράσουν την… λατρεία τους, ενώ το –επίσης αυθόρμητο!- σύνθημα της εποχής του 1993 («Αλήτη-Προδότη-Σαμαρά») δονούσε την ατμόσφαιρα.

Τελικά, οι εγκάθετοι και οι αστυνομικοί του… λαοφιλούς αντιστάθηκαν σθεναρά κι έσωσαν τον Αντωνάκη από το… κακό συναπάντημα!

Άλλωστε, είχαν ληφθεί τα απαραίτητα τηλεοπτικά πλάνα για να στηρίξουν την προπαγάνδα περί της… αποθέωσης και ο… λαοφιλής «ηγέτης» είχε ήδη αποσυρθεί στα ενδότερα της «Μεγάλης Βρετανίας», μακριά από τον εχθρό λαό!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/deite-auto-pou-ekrupsan-oi-pantes-apothewthhke-apo-egkathetous-alla-apodoki#ixzz56LkHKnOZ

Exit mobile version