Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την επίθεση αναρχικών στον Εύελπι μετά το Συλλαλητήριο: Τον χτυπούσαν με σφυρί στο κεφάλι!

 

Σύμφωνα με τις καταθέσεις που έχουν ληφθεί για το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό Εύελπι μέσα στο μετρό από αναρχικούς – παρακρατικούς, ο λόγος για τον οποίο ξεκίνησαν την επίθεση εναντίον του ήταν ότι «δεν τους άρεσε ο τρόπος που τους κοίταγε», ενώ η επίθεση έγινε με σφυριά και με καθαρά δολοφονικό σκοπό, αφού τα χτυπήματα ήταν στο κεφάλι και τα γόνατα και βεβαίως πισώπλατα.

Ως προς την πολιτική ταυτότητα των δραστών, την οποία απευθείας επέλεξαν να αποκρύψουν τα αργυρώνητα ΜΜΕ, προέκυψε ότι ο ένας εξ αυτών ήταν σεσημασμένος αναρχοκομμουνιστής, που είχε συλληφθεί ύστερα από εμπρησμό Ελληνικής Σημαίας στην Πεύκη.

Βέβαια, από τα ρεπορτάζ δεν έχει προκύψει ο πρέπων σχολιασμός για τα σφυριά που αυτοί μετάφεραν στο κέντρο των Αθηνών και δεν τους είχε ενοχλήσει κανείς. Προφανώς τα σφυριά δεν πείραζαν τις αρχές όσο φαινόταν ότι θα χρησιμοποιηθούν για την προβοκάτσια εναντίον του Συλλαλητηρίου.

Να θυμίσουμε ότι σε άλλες περιπτώσεις, που ανάλογα «εργαλεία» έχουν χρησιμοποιηθεί κατά της Χρυσής Αυγής, ουδείς έχει συλληφθεί και κανείς δημοσιογράφος έχει αναφερθεί στις δολοφονικές προθέσεις των δραστών.

Ενδεικτικά αναφέρουμε την επίθεση με σφυριά εναντίον των Συναγωνιστών στον Ασπρόπυργο, αλλά και την επίθεση με τσεκούρια εναντίον της Κεντρικής Διοικήσεως του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anatrichiastikes-leptomereies-apo-thn-epithesh-anarchikwn-sto-euelpi-meta-t#ixzz56MluAbqa

Exit mobile version