Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2018

Καλησπέρα. Είμαι 22 ετών και στην εφηβεία μου είχα παρασυρθεί και εγώ σε όλο αυτό το ψευτο – κομμουνιστικό κίνημα, αλλά γρήγορα κατάλαβα πως αυτό ήταν μια ηλίθια φούσκα που απλά ενθαρρύνει τα επαναστατικά ένστικτα ενός εφήβου. Μετά από αυτό αποσύρθηκα και απλά πήγαινα κόντρα σε όλους αυτούς. Έχω φτάσει πλέον στο συμπέρασμα ότι ήμουν λάθος από την αρχή, εσείς είστε οι πραγματικοί επαναστάτες, οι άνθρωποι που νοιάζονται πραγματικά για τους Έλληνες πολίτες. Εσείς λοιπόν θα έχετε την στήριξη την ψήφο και την συμπαράσταση μου.

Τ.Μ.

Άγριο πέσιμο πολιτών σε Σαμαρά – ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!

Εφόσον εμπλέκεται η ΝΔ στο σκάνδαλο της Novartis, με πρωτοστάτη τον Σαμαρά, τότε να της απαγορευτεί η χρηματοδότηση μιας που πλέον δεν μιλάμε για ένα πολιτικό κόμμα, αλλά για μια εγκληματική οργάνωση. Και επίσης εφόσον η ΝΔ είναι επίσημα πλέον υπόδικη, δεν θα πρέπει να της απαντάνε στο κοινοβούλιο. Δεν θα συμβεί όμως τίποτα από τα παραπάνω, γιατί πολύ απλά ο Σύριζα καθυστέρησε ήδη 2 χρόνια να φέρει στην Βουλή το σκάνδαλο της Novartis, ενώ είχαν κατατεθεί ήδη στοιχεία απο το 2016, υποθάλπτοντας έτσι την εγκληματική πολιτική της μίζας των προηγούμενων ετών.

Χ.Τ.

Προκαλεί και πάλι ο Νίμιτς: Μην είστε… φασίστες! Και αυτοί «μακεδόνες» είναι!

Αν ήμουν αριστερός, θα ντρεπόμουν να βγω στην κοινωνία, όχι μόνο για τα μνημόνια που έχουν υπογράψει οι “φωστήρες” της αριστεράς, όχι μόνο για την εθνοπροδοτική πολιτική της εις βάρος της Μακεδονίας, της Θράκης και της Βορείου Ηπείρου, αλλά και για την υπέρτατη ξεφτίλα του Σύριζα να κάνει πλάτες στην ψοφοδεξιά. Άλλωστε κακά τα ψέμματα δεν είναι η πρώτη φορά που η κυβέρνηση Σύριζα-Ανελ κάνει τα στραβά μάτια σε εγκληματίες και τρομοκράτες.

Σωτήρης Α.

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ: Νέες ταυτότητες με μικροτσίπ θα αρχίσουν να βγάζουν από τις αρχές του 2019 οι συριζαίοι!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-7-ianouariou-2018#ixzz56NDgtBqz

Exit mobile version