Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προχωρά με γοργούς ρυθμούς η προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας: Έτοιμος ο Ζάεφ να δεχτεί σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό για τα Σκόπια

Προχωρά με γοργούς ρυθμούς η προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας: Έτοιμος ο Ζάεφ να δεχτεί σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό για τα Σκόπια

Ένας ακόμη ελιγμός των Σκοπίων στην προσπάθειά τους να κατοχυρώσουν το όνομα της Μακεδονίας ΜΑΣ είναι γεγονός.

Ένας ελιγμός, βεβαίως, του οποίου τα εγχώρια φερέφωνα του κυβερνητικού (και όχι μόνον) ενδοτισμού θα παρουσιάσουν ως “μεγάλη υποχώρηση” προκειμένου να συνεχιστεί η διαδικασία ξεπουλήματος της Μακεδονίας ΜΑΣ στους σκοπιανούς σφετεριστές της Ιστορικής Αλήθειας. Αυτός ο ελιγμός έχει να κάνει με την δήλωση του σκοπιανού πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ, ότι η χώρα του είναι έτοιμη να αποδεχθεί γεωγραφικό προσδιορισμό στην ονομασία.

Ωστόσο, δεν εισήλθε σε άλλες λεπτομέρειες, αλλά «σε μια κίνηση καλής θέλησης», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, ανακοίνωσε ότι το υπουργικό συμβούλιο των Σκοπίων αποφάσισε την μετονομασία του αεροδρομίου από Διεθνές Αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» σε Διεθνές Αεροδρόμιο  Σκοπίων και την μετονομασία της εθνικής οδού των Σκοπίων, που οδηγεί στα σύνορα με την Ελλάδα, από Εθνική Οδός «Αλέξανδρος ο μακεδών», σε Εθνική Οδός Φιλίας.

Πέφτοντας στην παγίδα με το «τυρί στην φάκα», το υπουργείο Εξωτερικών με ανακοίνωσή του χαιρέτησε την μετονομασία του αεροδρομίου και του αυτοκινητόδρομου που συνδέει τα Σκόπια με τα ελληνικά σύνορα. Η τακτική των σκοπιανών είναι γνωστή και δοκιμασμένη, βασισμένη στην λενινιστική τακτική του «ένα βήμα πίσω, δύο βήματα εμπρός». Με (δήθεν) υποχωρήσεις (και αυτές προσωρινού χαρακτήρα, οι οποίες θα ανακληθούν όταν πετύχουν οι σκοπιανοί τον στόχο τους) σε μη σπουδαιότητας ζητήματα, όπως αεροδρόμια, δρόμοι, αγάλματα και ταμπέλες, θα απαιτήσουν αύριο, ως ανάλογη υποχώρηση από την Ελληνική πλευρά, να δεχθεί επίσημα και (κυρίως) τελεσίδικα την σύνθετη ονομασία που θα περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία», βάζοντας έτσι την οριστική ταφόπλακα στο τόσο σοβαρό αυτό Εθνικό ζήτημα.

Ό,τι και να λένε οι εθνομηδενιστές της «Πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνησης και οι λοιποί συνοδοιπόροι του «Συνταγματικού τόξου», όσες «ντρίπλες» κι αν φάνε από τους σκοπιανούς, η ακλόνητη και αδάμαστη θέληση του Ελληνικού Λαού είναι δεδομένη και εκφράστηκε, συν τοις άλλοις, και στα δύο Μεγαλειώδη Συλλαλητήρια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Ταυτίζεται σε απόλυτο βαθμό με αυτό που από το 1993 βροντοφωνάζει συνεχώς η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/eligmoi-twn-skopianwn-gia-na-epituchoun-th-summetochh-tou-onomatos-ths-make#ixzz56QcH6Njz

Exit mobile version