Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απάντηση στον αρχικομμουνιστή κατσαπλιά Πολάκη για τους ανώνυμους ψευδομάρτυρες στην δίκη της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Βγήκε σήμερα το πρωί στον Παπαδάκη ο πιο αποτυχημένος υπουργός της συμμορίας Σύριζα, ο αγράμματος “κόπυ πάστε” αρχικομμουνιστής Πολάκης και δήλωσε με σιγουριά ότι “η Χρυσή Αυγή θα καταδικαστεί” με βάση τις καταθέσεις των ανωνύμων ψευδομαρτύρων. Τα γελοία και ανύπαρκτα επιχειρήματα του “ιού χιβ” Πολάκη δεν χρήζουν απαντήσεως, οφείλουμε όμως να θέσουμε κάποια θεμελιώδη ζητήματα:

α) Πού το ξέρεις ο Πολάκης ότι θα καταδικαστεί η Χρυσή Αυγή; Είναι μέντιουμ-μελλοντολόγος; Έχει στήσει την δίκη ως συνέχεια του παραδικαστικού κυκλώματος της ΝΔ και ξέρει το αποτέλεσμά της 2 χρόνια πριν την ολοκλήρωσή της; Ή απλά διαδίδει τους διακαείς πόθους όλης της διεφθαρμένης συμμορίας του Τσίπρα, που θα κλαίει με μαύρο δάκρυ όταν έλθει η οριστική δικαίωση της Χρυσής Αυγής;

β) Για τους ανώνυμους ψευδομάρτυρες στην δίκη της Χρυσής Αυγής ξεκαθαρίζουμε ότι καμία σχέση δεν έχουν με τους μάρτυρες της υπόθεσης Novartis, γιατί κατ’ αρχήν δεν είναι ανώνυμοι, αλλά τα ονόματά τους δόθηκαν στην δημοσιότητα από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Επίσης, αυτοί που δηλώνουν δήθεν “στελέχη της Χρυσής Αυγής” αποδείξαμε πως είναι στελέχη της ΟΝΝΕΔ και καταθέσαμε στο δικαστήριο την διαδικτυακή τους επικοινωνία με τον ίδιο τον Γεωργιάδη και την γυναίκα του:

“Ανώνυμος” Μάρτυρας Θεοκλής Χιώτης επικοινωνεί με Άδωνι-Μανωλίδου και δίνει συνέντευξη ως στέλεχος ΟΝΝΕΔ:

Στην υπόθεση Novartis οι ανώνυμοι μάρτυρες καταθέτουν ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το πώς έμπαινε η μαύρη samsonite με τα 500ευρα στο Μαξίμου και ο Σαμαράς άρπαζε τις μίζες. Ή πώς άρπαζε η ιδιαιτέρα του Άδωνι τους φακέλλους με τα 70χίλιαρα στο ξενοδοχείο Λήδρα Μάριοτ.

Οι στημένοι ψευδομάρτυρες στην δίκη της Χρυσής Αυγής καταθέτουν ότι η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για τις Θερμοπύλες γίνεται τον… χειμώνα (!) στην Σπάρτη(!!!).

Αυτά να βάλουν στο μυαλό τους οι Πολάκηδες και τα λοιπά ρετάλια του ανθελληνικού καθεστώτος και να μην τολμήσουν να ξαναπιάσουν στο στόμα τους την Χρυσή Αυγή!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apanthsh-ston-archikommounisth-katsaplia-polakh-gia-tous-anwnumous-pseudoma#ixzz56SbW3jzx

Exit mobile version