Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Μούζαλας παραδέχτηκε ότι έχουν διπλασιαστεί οι ροές λαθρομεταναστών… Εμείς γιατί δεν το μαθαίνουμε;

Για διπλασιασμό των μεταναστευτικών ροών μετά τις 20 Αυγούστου έκανε λόγο μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής (Λαθρομετανάστευσης, είναι το ακριβές…) Γιάννης Μουζάλας. Σύμφωνα με τον ίδιο όταν έχει καλό καιρό έρχονται 160-180 άτομα την ημέρα στα νησιά.

Όπως έχετε ίσως παρατηρήσει, σπανίως πλέον αναρτούμε «Ημερήσιο Δελτίο Λαθρομετανάστευσης», γιατί οι «αρμόδιες αρχές» έχουν πάψει προ πολλού να δίνουν στοιχεία για τον αριθμό των εισερχομένων! Προφανώς, για να μην μαθαίνουν οι Έλληνες αυτό που ομολόγησε ο Μουζάλας (περί διπλασιασμού των ροών) και να κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, νομίζοντας πως έχει πάψει να υφίσταται το πρόβλημα!

(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, ο Μουζάλας απέκλεισε την περίπτωση να μεταφερθούν μαζικά οι πλεονάζοντες «πρόσφυγες» από τα νησιά στην ενδοχώρα, καθώς όπως είπε δεν προβλέπεται στη σχετική συμφωνία με την Τουρκία. Επίσης, χαρακτήρισε «ψευδές» το παράπονο των νησιωτών, ότι η υπερπληθώρα των λαθρομεταναστών πλήττει τον τουρισμό. Αυτά, προς γνώση και συμμόρφωση των νησιωτών, που έχουν πάψει να διαμαρτύρονται!

 

πηγή

Exit mobile version