Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνέντευξη της Συναγωνίστριας Ελένης Ζαρούλια στην “Εθνικιστική Φωνή” – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Στην εκπομπή του Γεώργιου Ρεντετάκου “Εθνικιστική Φωνή” φιλοξενήθηκε η Βουλευτής Β’ Αθηνών Ελένη Ζαρούλια, η οποία μίλησε για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και κυρίως για το Συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας στην Αθήνα, όπου οι Έλληνες πολίτες ξεκαθάρισαν την βούλησή τους απέναντι σε όλους όσους απεργάζονται την προδοσία της Μακεδονίας.

Ενώ η Χρυσή Αυγή με επικεφαλής τον Αρχηγό, Νικόλαο Μιχαλολιάκο αποθεώθηκε από τους παριστάμενους, οι πολιτικοί της ψευτοδεξιάς έμειναν στο περιθώριο, ενώ η κυβέρνηση έδειξε το σταλινικό της πρόσωπο μην αναγνωρίζοντας το πλήθος των Ελλήνων που συγκεντρώθηκαν για να υπερασπιστούν τα εθνικά ιδεώδη.

Όσον δε αφορά την επίθεση αναρχικών κατά του Μίκη Θεοδωράκη, η Συναγωνίστρια τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή καταδικάζει την βία απ’ όπου κι αν προέρχεται και σημείωσε ότι πρόκειται για έναν καλλιτέχνη, ο οποίος στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.

Στη συνέχεια, η Βουλευτής μίλησε για τις τριτοκοσμικές συνθήκες που επικρατούν στα κέντρα κράτησης, όπου κάποιοι δήθεν «ανθρωπιστές» μέσω κονδυλίων και ΜΚΟ θησαυρίζουν εις βάρος βασανισμένων ανθρώπων.

Κλείνοντας, η Ελένη Ζαρούλια κατέστησε σαφές ότι το σκάνδαλο Novartis αποκαλύπτει την σαθρότητα και την διαφθορά που επικρατεί στο πολιτικό κατεστημένο, όπου πολιτικοί όπως ο Αντώνης Σαμαράς, ο Άδωνης Γεωργιάδης αλλά και ο Γιάννης Στουρνάρας απ’ ότι φαίνεται θα λογοδοτήσουν για τις άνομες πράξεις τους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunenteujh-ths-sunagwnistrias-elenhs-zaroulia-sthn-ethnikistikh-fwnh-binteo#ixzz56Sg22DS1

Exit mobile version