Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

O σκοπιανός Ζάεφ εκθέτει τους ανθέλληνες: “Δεν βλέπω λόγο ν’ αλλάξουμε το σύνταγμά μας”

Τη γνωστή λενινιστική τακτική με τα βήματα μπρος και πίσω, εφαρμόζουν οι Σκοπιανοί στην «διαπραγμάτευση» με την Ελλάδα.

Έτσι, μετά από τις εξαγγελίες περί άμεσης αλλαγής του ονόματος του αεροδρομίου και του κεντρικού αυτοκινητοδρόμου και την αποδοχή γεωγραφικού προσδιορισμού πριν το «Μακεδονία» (τις οποίες έσπευσαν να χαιρετίσουν οι Κοτζιάδες, ως «κινήσεις καλής θέλησης») ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, δήλωσε ότι «δεν βλέπω λόγο ν΄ αλλάξουμε το Σύνταγμά μας».

Ιδού η πλήρης δήλωσή του στο σκοπιανό πρακτορείο ΜΙΑ: «Στις συζητήσεις, η απαίτηση για αλλαγή του Συντάγματός μας, είναι θέση της Ελλάδας, αλλά έχουμε κι εμείς τη δική μας. Η Μακεδονία άλλαξε το Σύνταγμά της το 1993 ενσωματώνοντας την Τροπολογία 2, στο άρθρο 49. Κάναμε ένα σημαντικό βήμα για να απομακρύνουμε τον αλυτρωτισμό. Ό,τι κάνουμε τώρα, είναι για να αποδείξουμε ότι η Μακεδονία δεν έχει καμία φιλοδοξία είτε εδαφική είτε οτιδήποτε άλλο, ότι η Μακεδονία δεν έχει αλυτρωτικές διεκδικήσεις. Είπα ότι ένας γεωγραφικός προσδιορισμός είναι αποδεκτός από την κυβέρνηση. Αυτό βασίζεται στις προσδοκίες μου, από τον εσωτερικό διάλογο που εκτυλίσσεται στη Μακεδονία για τα βήματα, στο πόσο μακριά μπορούμε να φτάσουμε, στις πιθανότητες για λύση κ.τ.λ.. Μένουμε σταθεροί στη θέση μας πως η ταυτότητα και η αξιοπρέπεια είναι βασικά θέματα. Είμαι σίγουρος ότι η Μακεδονία μπορεί να βρει λύση μέσα από την κοινή άποψη για συμμετοχή στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ».

Με τον τρόπο αυτό, ο Ζάεφ φέρνει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση την συγκυβέρνηση των προδοτών και τα πρόθυμα και λιγωμένα σταυροθεοδωράκια της. Ας ελπίσουμε, να γίνουν ακόμα πιο σκληροί και αδιάλλακτοι οι Σκοπιανοί, ώστε να μην δώσουν κανένα περιθώριο στους προδότες να ξεπουλήσουν το όνομα της Μακεδονίας μας!

 

πηγή

Exit mobile version