Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ελένη Ζαρούλια: Η Χρυσή Αυγή θα ξεσκεπάσει τους κλέφτες και προδότες πολιτικούς! ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Στην σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής με αντικείμενο τη συζήτηση και ψήφιση του σχεδίου νόμου «Φορείς Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών και άλλες διατάξεις», η Ειδική Αγορήτρια της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια έκανε κάποιες παρατηρήσεις σχετικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

«Πριν λίγες ημέρες έγινε στην Θεσσαλονίκη μία μεγαλειώδης συγκέντρωση για το όνομα της Μακεδονίας μας, ομοίως και στην Πλατεία Συντάγματος. Όμως, η θέληση του Ελληνικού λαού δεν εισακούγεται από την παρούσα συγκυβέρνηση. Το μήνυμα δεν έφτασε στους καρεκλοκένταυρους της εξουσίας.

Ο λόγος προφανής. Η Πατρίδα μας εξουσιάζεται από ένα ανθελληνικό μόρφωμα απάτριδων αμετανόητων μπολσεβίκων, το οποίο εξυπηρετεί ξένα συμφέροντα. Και αντί να αναδιπλωθεί στο μέγα αυτό ζήτημα, τι έκαναν οι εθνομηδενιστές, όπως τους αποκάλεσε και ο Μίκης Θεοδωράκης, (ο οποίος Μίκης Θεοδωράκης, όσο εξυπηρετούσε τα σταλινικά τους συμφέροντα, τις μαρξιστικές τους ιδεοληψίες ήταν καλός και τώρα ξαφνικά έγινε κόκκινο πανί και πέσαν όλοι να τον φάνε επειδή παραμέρισε το κομματικό συμφέρον και έβαλε πάνω απ’ όλα, ως οφείλουν όλοι οι Έλληνες να κάνουν, την ΠΑΤΡΙΔΑ!). Έτσι έπρεπε να κάνουν όλοι οι Έλληνες, αλλά εδώ πρόκειται για ένα καθεστώς άθεων, απάτριδων και ένα συνονθύλευμα αριστεριστών!

Τι έκανε η συγκυβέρνηση; Ανακάλυψε το σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ, για αποπροσανατολισμό… Ένα σκάνδαλο γνωστό εδώ και καιρό, αλλά τώρα που γίνονται οι εθνοπροδοτικές συμφωνίες με τα Σκόπια είπαν ας το βγάλουμε από το συρτάρι να έχουμε να ασχολούμαστε με αυτό αντί για το όνομα της Μακεδονίας!

Το ερώτημα όμως που τίθεται είναι: Γιατί δεν συνελήφθησαν όλοι αυτοί που κατηγορούνται ότι πήραν μίζες και διασπάθισαν δημόσιο χρήμα και μάλιστα σε ζωντανή μετάδοση όπως έγινε και με την Χρυσή Αυγή;  Η απάντηση απλή: Δεν είναι Χρυσαυγίτες, είναι μία συμμορία που λυμαίνεται τον τόπο στο όνομα της… δημοκρατίας! Εις ό,τι αφορά και αυτό το σκάνδαλο θα έρθει σε εξεταστική επιτροπή όπως ήλθαν και τα προηγούμενα και ποιο θα είναι το αποτέλεσμα; Μία από τα ίδια! Κουκούλωμα… Ξέπλυμα. Το ίδιο αποτέλεσμα με τα προηγούμενα σκάνδαλα.

Ενώ θα ειπωθούν αλήθειες, ενώ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα τους ξεσκεπάσει με ντοκουμέντα και αποδείξεις, όπως έκανε και στις προηγούμενες εξεταστικές, η όλη υπόθεση θα ξαναμπεί στο συρτάρι, με την διαφορά ότι όλοι θα αθωωθούν, θα βγουν λάδι, θα παραγραφούν αδικήματα, θα καλυφθούν πίσω από τον κατάπτυστο νόμο «περί ευθύνης υπουργών» και αυτή θα είναι η κατάληξη και αυτής της εξεταστικής και αυτού του σκανδάλου, διότι ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ… άλλωστε είπαμε η συγκυβέρνηση το έφερε ΤΩΡΑ στην δημοσιότητα για αποπροσανατολισμό.

Το θλιβερό είναι ότι δεν θα πληρώσει κανείς για αυτά τα εγκλήματα. Ευελπιστούμε να δώσει ο Θεός όσοι εμπλέκονται και είναι ένοχοι, έχουν κλέψει και παρανομήσει με τον οιονδήποτε τρόπο να πάνε κάποια στιγμή φυλακή.

Εγώ δεν θέλω να γίνω κανίβαλος και να πω ότι όλοι όσοι κατηγορούνται είναι ένοχοι, σαν τον Πολάκη, ο οποίος έβγαλε και απόφαση για την δίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ότι θα καταδικαστούμε. Ο κύριος Πολάκης είναι τσάμπα μάγκας αφού μιλάει εκ του ασφαλούς με την άνεση και την προστασία που του παρέχει το υπουργιλίκι του…»

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε συνοπτικά στις διατάξεις του νομοσχεδίου, δεδομένου ότι είχε πραγματοποιήσει εκτενή αναφορά στις συνεδριάσεις της αρμόδιας επιτροπής.

Άσκησε δριμεία κριτική στις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που η συγκυβέρνηση έχει ανάγει σε ισότιμους συνεργάτες και αναφέρθηκε ιδιαιτέρως στο αίτημά της για κατάθεση των καταστατικών των εμπλεκόμενων Περιβαλλοντικών ΜΚΟ, ώστε να μάθει ο Ελληνικός Λαός ποιοι τις απαρτίζουν λέγοντας τα ακόλουθα:

«Μάλιστα, ζητήθηκε από την Εκπρόσωπο των Περιβαλλοντικών Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ) και Υπεύθυνης πολιτικής για το φυσικό περιβάλλον της WWF Hellas να κατατεθούν στην Επιτροπή τα καταστατικά όλων αυτών των ΜΚΟ που εκπροσωπεί. Η εκπρόσωπος αυτών των ΜΚΟ μέχρι σήμερα δεν μας έχει ενημερώσει για το ποιοι τις απαρτίζουν. Παρ’όλο που είχε πει στην Επιτροπή ότι τα στοιχεία είναι στη διάθεση κάθε δημοκρατικού κόμματος, δεν αντιλαμβανόμαστε αυτή την τοποθέτησή της αφού η Χρυσή Αυγή με άδεια από τον Άρειο Πάγο συμμετέχει στις εκλογές και έχει εκλεγεί ως 3ο πολιτικό κόμμα με την ψήφο του Ελληνικού Λαού. Μήπως η ίδια δεν εμφορείται από δημοκρατικό φρόνημα, τη στιγμή κατά την οποία κρύβεται και δεν μας δίνει τα στοιχεία που ζητήσαμε ως όφειλε.»

Τέλος, η συναγωνίστρια επανέλαβε ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής ασκούν συστηματικό κοινοβουλευτικό έλεγχο για όλα τα θέματα που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία, αλλά οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ αρνούνται να απαντήσουν κατά παράβαση των καθηκόντων τους, με την πρόφαση ότι η κοινοβουλευτική ομάδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι υπόδικη, την στιγμή που διορίζουν δικά τους στελέχη τα οποία είναι υπόδικα και διαχειρίζονται την περιουσία του Ελληνικού Λαού. Σε αντίθεση οι Χρυσαυγίτες δεν είναι διορισμένοι, αλλά ασκούν τα καθήκοντά τους σύμφωνα με την ομόθυμη επιταγή των συμπατριωτών μας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/elenh-zaroulia-h-chrush-augh-tha-jeskepasei-tous-kleftes-kai-prodotes-polit#ixzz56WZXyTh7

Exit mobile version