Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το μεταμνημόνιο των διεθνών τοκογλύφων και το λάβαρο Αντίστασης της Χρυσής Αυγής

Το μεταμνημόνιο των διεθνών τοκογλύφων και το λάβαρο Αντίστασης της Χρυσής Αυγής

Εδώ και αρκετό καιρό τα πράγματα, από πολιτικής άποψης έχουν ένα ξεκάθαρο χαρακτήρα. Οι διεθνείς τοκογλύφοι, που μέσω των Μνημονίων ελέγχουν σε ολοκληρωτικό βαθμό την Χώρα, εξακολουθούν να στηρίζουν την «Πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση, η οποία εφαρμόζει σαν… πιστό σκυλί όλες τις απαιτήσεις τους (ακόμη και τις πιο παράλογες) και τους έχει πείσει ότι θα συνεχίσει να το κάνει για όσο καιρό βρίσκεται ακόμη στην εξουσία.

Προτιμούν, λοιπόν, να καθορίσουν με αυτή την κυβέρνηση το λεγόμενο «μεταμνημονιακό» καθεστώς, καθώς τους βολεύει η σημερινή κυβερνητική σταθερότητα, παρά μία ενδεχόμενη κυβερνητική αστάθεια, που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε επαναληπτικές εκλογές. Στο πλαίσιο αυτό των υπολογισμών τους, οι διεθνείς τοκογλύφοι επιλέγουν να διευκολύνουν τους προπαγανδιστικούς χειρισμούς που έχει ανάγκη ο ΣΥΡΙΖΑ, για να προσπαθήσει να πείσει όσο το δυνατόν περισσότερους αφελείς ότι δήθεν έβγαλε την Χώρα από τα Μνημόνια. Έτσι, το «μεταμνημόνιο» θα εμφανιστεί ως ένα… ολιστικό αναπτυξιακό σχέδιο ιδιοκτησίας Τσίπρα – Τσακαλώτου.

Εννοείται, ότι και αυτό το σχέδιο θα το γράψει η τρόικα και θα τους το στείλει έτοιμο, όπως άλλωστε γίνεται μέχρι τώρα. Ανεξαρτήτως από τα «παχιά λόγια» των συριζοανελαίων, στο σχέδιο αυτό θα περιλαμβάνονται όλες οι απαραίτητες δεσμεύσεις για την συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής. Δεσμεύσεις, βέβαια, που θα παρουσιάζονται ως «αναπτυξιακά μέτρα» και θα αφορούν και την επόμενη εντολοδόχο κυβέρνηση του «Συνταγματικού τόξου» που θα κληθεί να παίξει τον ρόλο της ως πολιτικό υπηρετικό προσωπικό.

Σε μία Χώρα όπου βρίσκεται σε ασφυκτικό έλεγχο αποικιακού χαρακτήρα, η συσπείρωση των Γνήσιων Εθνικολαϊκών Δυνάμεων κάτω από το Λάβαρο Αντίστασης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αποτελεί πρακτική και πρωταρχική ανάγκη, για την απελευθέρωση του Τόπου από τους διεθνείς τοκογλύφους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-metamnhmonio-twn-diethnwn-tokoglufwn-kai-to-labaro-antistashs-ths-chrush#ixzz56bNuFIkc

Exit mobile version