Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Τόσκας προανήγγειλε προσλήψεις αλλοδαπών στην Αστυνομία

Απίστευτο! Ο Τόσκας προανήγγειλε προσλήψεις αλλοδαπών στην Αστυνομία

Μπορεί ο υπουργός Προστασίας(;) του Πολίτη Νίκος Τόσκας να είναι εντελώς ανίκανος στο να πατάξει το οργανωμένο έγκλημα, καθώς και την ανάλογη εγκληματική βία των παρακρατικών «αντιφασιστών», αλλά από ιδέες «προοδευτισμού» και δικαιωματισμού «σκίζει». Έτσι, λοιπόν, έκανε λόγο για γρήγορη προσαρμογή προκειμένου να γίνουν προσλήψεις… αλλοδαπών στην Ελληνική Αστυνομία, επικαλούμενος το παράδειγμα της Σκότλαντ Γιαρντ!

«Είμαστε υποχρεωμένοι να δούμε και τέτοιες προσεγγίσεις προκειμένου να τηρηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η τάξη. Είναι αστείο ένας αστυνομικός που δεν ξέρει τη γλώσσα μιας ομάδας μεταναστών ή μιας μειονότητας να προσπαθεί να την προσεγγίσει. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε και να μην έχουμε αγκυλώσεις με βάση το τι πιστεύαμε πριν από πενήντα χρόνια» δήλωσε από το Λονδίνο όπου την Τετάρτη είχε συνάντηση με την Βρετανίδα υπουργό Εσωτερικών Άμπερ Ραντ.

Προανήγγειλε, δε, νομοθετικές παρεμβάσεις «όπου χρειάζονται», καθώς το υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο δεν επιτρέπει την πρόσληψη αλλοδαπών στην ΕΛΑΣ.

«Έχουμε ήδη ομογενείς από την Αλβανία. Με τον ίδιο τρόπο θα πάρουμε άτομα και από άλλες κοινωνικές ομάδες. Κάποια πράγματα απαιτούν άμεσο εκσυγχρονισμό» πρόσθεσε ο Τόσκας.

Μπορεί ο νόμος να αποκλείει την πρόσληψη αλλοδαπών στην ΕΛΑΣ, αλλά αυτό προφανώς είναι περιττή λεπτομέρεια για τον Τόσκα και την εθνομηδενιστική κυβέρνηση στην οποία συμμετέχει. Όταν ένας νόμος δεν εξυπηρετεί τα ανθελληνικά σχέδια της «Πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνησης και των προθύμων συνοδοιπόρων της εντός του «Συνταγματικού τόξου», τόσο το χειρότερο για τον νόμο. Τον αλλάζουν με συνοπτικές διαδικασίες…

Δείχνοντας, μάλιστα, πόσο άσχετος είναι, ταύτισε, επί της ουσίας, τους αλλοδαπούς λαθρομετανάστες με τους Βορειοηπειρώτες αδερφούς μας! Αυτό το οποίο γίνεται αντιληπτό είναι ότι σε μια Χώρα όπου χιλιάδες νέοι αναγκάζονται να φεύγουν για το εξωτερικό προς εύρεση εργασίας, ο Τόσκας και η κυβέρνησή του θα αλλάξουν ολοκληρωτικά το νομοθετικό πλαίσιο για να προσλάβουν στην ΕΛΑΣ αλλοδαπούς, δημιουργώντας έτσι κυριολεκτικά μια «αντιρατσιστική αστυνομία».

Γιατί το αληθινό «έργο» των προσληφθέντων αλλοδαπών θα είναι να μην έχουν τον παραμικρό ενδοιασμό για να στραφούν εναντίον των Ελλήνων πολιτών που θα διαμαρτύρονται για πιθανή αδιαφορία και (πολύ χειρότερα) ρατσιστική συμπεριφορά των Αρχών του Τόπου εναντίον τους, αλλά και για παραβατική συμπεριφορά αλλοδαπών απέναντί τους. Εκεί που, ίσως, κάποιος Έλληνας αστυνομικός διστάσει, ο αλλοδαπός… συνάδελφός του δεν θα έχει κανένα πρόβλημα.

Αν, μάλιστα, η πρόσληψή τους γίνει ύστερα από «έγκριση» των εγχώριων πακιστανοπατέρων και των ελληνόφωνων συνεργατών τους που παριστάνουν γελοιωδώς το «αντιρατσιστικό και αντιφασιστικό κίνημα», μπορεί να φανταστεί ο οποιοσδήποτε τι πρόκειται να συμβεί. Οι σκέψεις του Τόσκα δεν είναι απλώς αντισυνταγματικές και παράνομες, αλλά πάνω απ’ όλα ανθελληνικές. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ καταγγέλλει την Εθνικά επικίνδυνη «πρωτοβουλία» του ανεκδιήγητου Τόσκα και των πολιτικών προϊσταμένων του, ως ένα ακόμη βήμα για την μετατροπή της Χώρας σε χώρο και του ομοιογενούς Λαού της σε ετερογενή πληθυσμό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apisteuto-o-toskas-proanhggeile-proslhpseis-allodapwn-sthn-astunomia#ixzz56c2GANSx

Exit mobile version