Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα πολιτικά σκάνδαλα να κριθούν από την Δικαιοσύνη και όχι στο «πλυντήριο» της Βουλής

Τα πολιτικά σκάνδαλα να κριθούν από την Δικαιοσύνη και όχι στο «πλυντήριο» της Βουλής

Όχι μία, αλλά δύο ογκώδεις και καυτές δικογραφίες έχει να διαχειριστεί η Βουλή στην προσπάθεια να αλλάξει η ατζέντα από το θέμα της Μακεδονίας μας, το οποίο αποδείχτηκε ότι γυρίζει μπούμερανγκ στους προδότες.

Η μία δικογραφία αφορά τα… φάρμακα της Novartis και εντός της δικογραφίας βρίσκονται πρώην υπουργοί και πρωθυπουργοί της ΝΔ και του ΠαΣοΚ. Η άλλη δικογραφία αφορά… βλήματα και συγκεκριμένα αυτά που προσπαθούσε να πουλήσει ο Πάνος Καμμένος στους σαουδάραβες, αλλά με μεσάζοντα.

Και οι δύο δικογραφίες αφορούν την διασπάθιση δημοσίου χρήματος και την διαφθορά του πολιτικού προσωπικού της χώρας, ενώ οι μέχρι τώρα αντιδράσεις των κατηγορουμένων δείχνουν ότι υπάρχει πολύ παρασκήνιο και στις δύο υποθέσεις.

Το σκανδαλώδες που αφορά και τις δύο υποθέσεις είναι ότι εν τέλει δεν θα κριθούν από την Δικαιοσύνη, αλλά στους σκοτεινούς διαδρόμους της συνωμοσίας, της ίντριγκας και των πολιτικών συσχετισμών.

Σε αυτή την κατεύθυνση να θυμίσουμε την πρόταση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, προς την Βουλή να ψηφιστεί η κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

Να θυμίσουμε επίσης ότι αυτή η πρόταση είχε προκαλέσει μεγάλη αμηχανία στην Βουλή και όπως ήταν απολύτως αναμενόμενο «δεν συζητήθηκε», αποδεικνύοντας ότι την Ελλάδα ταλανίζει η κυριαρχία δύο εγκληματικών οργανώσεων με τις ίδιες πολιτικές θέσεις και την ίδια άσβεστη δίψα για χρήμα.

Αυτό το αμαρτωλό δίπολο μονάχα η Χρυσή Αυγή μπορεί να το γκρεμίσει, γι’ αυτό την πολεμούν με λύσσα!

Υ.Γ. Πάντως έχουμε μια δικογραφία για… βλήματα και μια για… φάρμακα – Αν μη τι άλλο το πολιτικό σύστημα ξέρει να αυτοσαρκάζεται

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-skandala-na-krithoun-ap-thn-dikaiosunh-ki-ochi-sto-plunthrio-thn-boulh#ixzz56dn8Xsuc

Exit mobile version