Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ρομά έκλεψαν όπλο αστυνομικού στην περιοχή του Μενιδίου

Ρομά έκλεψαν όπλο αστυνομικού στην περιοχή του Μενιδίου

Μια είδηση, η οποία πέρασε στα «ψιλά» των εφημερίδων, αλλά η σημασία της είναι πολύ σοβαρή, αφορά την επίθεση από τέσσερις ρομά που δέχθηκε το απόγευμα της Πέμπτης αστυνομικός εκτός υπηρεσίας στο Μενίδι.

Στόχος των Ρομά, που δεν γνώριζαν ότι το υποψήφιο θύμα τους ήταν αστυνομικός, ήταν το τσαντάκι που φορούσε στη μέση του.

Όταν οι δράστες άνοιξαν το τσαντάκι και είδαν το όπλο και την ταυτότητα του αστυνομικού, πέταξαν τη λεία τους σε κάδο απορριμμάτων με αστυνομικούς λίγη ώρα αργότερα να βρίσκουν το όπλο.  Αν και ο αστυνομικός ενημέρωσε την Άμεση Δράση, οι άνδρες της ΔΙΑΣ που βρέθηκαν στο σημείο και έκαναν κάποιες προσαγωγές δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες.

Η σημασία της είδησης δεν βρίσκεται τόσο στο ότι, για μια ακόμη φορά, μέλη «ευπαθούς κοινωνικής ομάδας» έχουν παραβατική συμπεριφορά, αλλά στο τι θα μπορούσε να συμβεί εάν οι δράστες τελικά κρατούσαν στα χέρια τους το όπλο που έκλεψαν από τον αστυνομικό.

Ο καθένας, ας κάνει την όποια σκέψη σχηματίζεται μέσα του…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/roma-eklepsan-oplo-astunomikou-sthn-periochh-tou-menidiou#ixzz56doRtys4

Exit mobile version