Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γαβρόγλου και Παρασκευόπουλος «κλείνουν το μάτι» στους παρακρατικούς για να συνεχιστεί το καθεστώς ανομίας στις Σχολές

Γαβρόγλου και Παρασκευόπουλος «κλείνουν το μάτι» στους παρακρατικούς για να συνεχιστεί το καθεστώς ανομίας στις Σχολές

Ξεκάθαρο «κλείσιμο του ματιού» στους μπαχαλάκηδες, προκειμένου να συνεχίσουν ανενόχλητοι και ατιμώρητοι την παρακρατική εγκληματική βία τους έκαναν ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου και ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος.

Υποβαθμίζοντας τα φαινόμενα ανομίας για πανεπιστήμια και ΤΕΙ από ομάδες «μπαχαλάκηδων», «αντιεξουσιαστών», ο Γαβρόγλου επιχείρησε να… διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά τις τελευταίες καταγγελίες για την Πανεπιστημιούπολη του ΕΚΠΑ. Την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής για την μελέτη ζητημάτων ακαδημαϊκής ελευθερίας και ειρήνης στους χώρους των ΑΕΙ, με τον υπουργό Παιδείας αλλά και τον προεδρεύοντα βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και Νίκο Παρασκευόπουλο να μιλάνε για συλλογικές ευθύνες αλλά και για… παρεξηγημένες πτυχές των φαινομένων παραβατικότητας!

«Ο νόμος είναι σαφέστατος. Ο καθένας έχει τις ευθύνες του», σημείωσε ο Γαβρόγλου για να συμπληρώσει ο Παρασκευόπουλος: «Εμείς διαφωνούμε με την φιγούρα του όποιου καθηγητή κάνει καταγγελία λες και ο ίδιος είναι έξω απ’ όλο αυτό», αναφερόμενος στους καθηγητές που κατά καιρούς έχουν καταγγείλει περιστατικά βίας, ακόμα και μαχαιρωμάτων και σεξουαλικών επιθέσεων μέσα σε χώρους των ελληνικών ιδρυμάτων.

Πραγματικά απίστευτη τοποθέτηση του Παρασκευόπουλου, ο οποίος, ούτε λίγο ούτε πολύ, έκρινε ως… συνυπεύθυνο κάθε καθηγητή που έχει το… θράσος να κάνει καταγγελία για την παραβατική δράση των παρακρατικών κακοποιών στοιχείων στις Σχολές. «Εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι», λέει ο Λαός μας για κάτι τέτοιες περιπτώσεις.

Μάλιστα, για τα δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ το πρόβλημα της ανομίας είναι… ευρωπαϊκό και η επιχειρηματολογία τους συνδέθηκε με την περιβόητη προ ολίγων μηνών φράση του Γαβρόγλου περί… ρωμαλέου φοιτητικού κινήματος: «Εμείς εδώ θέλουμε να δούμε πώς όλοι, ο φοιτητής, ο καθηγητής, ο οποιοσδήποτε διερχόμενος καθηγητής, ο αστυνομικός, ο καθένας, θα μπορεί να συμβάλλει ώστε η κατάσταση να γίνει καλύτερη», ανέφερε ο Παρασκευόπουλος.

Θέσεις εκτός τόπου και χρόνου, οι οποίοι επί της ουσίας επιβεβαιώνουν αυτό που γράψαμε στην αρχή. Δηλαδή, ότι υπάρχει ξεκάθαρο «κλείσιμο του ματιού» στους «μπαχαλάκηδες» για συνέχιση της παραβατικής συμπεριφοράς τους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/gabroglou-kai-paraskeuopoulos-kleinoun-to-mati-stous-parakratikous-prokeime#ixzz56e8YXAp5

Exit mobile version