Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εμπρός Λαέ, πίσω προδότες!

Εμπρός Λαέ, πίσω προδότες!

Σε σαββατοκύριακο τρόμου για την αντεθνική κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ εξελίχθηκε αυτό της 3ης και 4ης Φεβρουαρίου, με εκατομμύρια Ελλήνων Πατριωτών να γκρεμίζουν τη συνωμοσία της σιωπής και να βροντοφωνάζουν την ακλόνητη Πίστη τους στην Πατρίδα και την Ελευθερία. Ο τρόμος δε, για τους απογόνους των αιμοσταγών μπολσεβίκων γίνεται ακόμη μεγαλύτερος από μια πραγματικότητα που είναι πλέον αδύνατο να αποκρύψουν οι εργολάβοι της ενημέρωσης: η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στην πρωτοπορία του Εθνικού Ξεσηκωμού!

Νύχτα Σαββάτου στην Αθήνα…

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 και όπως είθισται τα τελευταία 22 έτη, η Χρυσή Αυγή διοργανώνει την Τελετή Τιμής και Μνήμης για τους Πεσόντες στα Ίμια Αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού. Χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες, Νεολαίοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία, γεμίζουν την λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος των κεντρικών γραφείων του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Χιλιάδες Σημαίες, Γαλανόλευκες και πορφυρές με τον μαύρο Μαίανδρο, ανεμίζουν στον αγέρα δίνοντας στο γκρίζο των καιρών μας, χρώμα Εθνικό και Κοινωνικό. Χιλιάδες Δάδες φέγγουν, προσδίδοντας στη σεμνή και λιτή Τελετή χαρακτήρα μυσταγωγίας Εθνικής, μυσταγωγία εκ της οποίας ξεπήδησαν από το δεύτερο μισό της δεκαετίας του 1990 οι σπίθες της επερχόμενης Εθνικιστικής φωτιάς.

Η φετινή συγκυρία εντούτοις, έδωσε ώστε η Τιμή στους Μεγάλους Νεκρούς των Ιμίων και ο όρκος να μη λησμονηθεί ποτέ η θυσία τους αφενός και η προδοσία των πολιτικάντηδων αφετέρου, να συμπίπτει με τον Εθνικό Ξεσηκωμό για τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις που επιδιώκουν το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας μας στους Σλάβους. Απέναντι στο ψευτορωμαίικο του ραγιαδισμού, της ταπείνωσης και της υποταγής, ορθώνεται περήφανα και ασυμβίβαστα το Εθνικό Οχυρό της Πατρίδας, της Πίστης και της Ελευθερίας! Χιλιάδες ελληνόπουλα κι από κοντά οι πιστοί «ασπρομάλληδες έφηβοι» έστρεψαν απαξιωτικά την πλάτη στις νουθεσίες των βολεμένων νοικοκυραίων, στην πολιτική τρομοκρατία των εγκληματικών συμμοριών που εξουσιάζουν και των μέσων ενημέρωσης και έκλεισαν επιδεικτικά τα αυτιά στις σειρήνες της νοσηρότητας που καλείται «πολιτική ορθότητα», στέλνοντάς τους ένα μήνυμα που λαμβάνει χαρακτήρα επαναστατικό: ο Εθνικισμός είναι το Μέλλον!

Βράδυ Σαββάτου 3ης Φεβρουαρίου κι η λεωφόρος Μεσογείων μέχρι το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, σείεται από ένα όγκο διαδηλωτών διαφορετικό από όσα οι κυβερνώντες έχουν συνηθίσει: τούτος εδώ δεν είναι ένας όχλος ετερόκλητων στοιχείων που χάνει τα προνόμια και το βόλεμά του, μήτε συνεταιρισμός δειλών που απεγνωσμένα αναζητεί τον συμβιβασμό με την εξουσία. Απέναντί του το αντεθνικό Καθεστώς βρίσκει μιαν αδιάρρηκτη Εθνική Ενότητα σε ένα Σώμα, μια Γροθιά, μια Φωνή: Εθνικισμός-Χρυσή Αυγή! Ο Αρχηγός μας διακήρυξε: Οι δικές μας Σημαίες δεν υποστέλλονται, ο δικός μας Αγώνας δεν γυρεύει συμβιβασμό με ένα σάπιο και ανθελληνικό Καθεστώς, αλλά μόνο την Τελική Νίκη για την Πατρίδα και το Λαό! Κι ο Λαός μας, από κάθε γωνιά της Ελληνικής Πατρίδος, από την Ήπειρο και τη Θράκη, την Μακεδονία, την Κρήτη, από τ’ αδέρφια του Ε.ΛΑ.Μ. στην Κύπρο αλλά κι από την ελληνική ομογένεια, αποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά του: Οδήγησέ μας Αρχηγέ κι Εμείς θ’ ακολουθήσουμε!

Από την Λ. Μεσογείων στην πλατεία Συντάγματος

Όπως ακριβώς ακολουθήσαμε τον Αρχηγό το επόμενο πρωινό, πρωινό Κυριακής 4 Φεβρουαρίου. Η Φάλαγγα των Εθνικιστών, με τον Αρχηγό επικεφαλής, βαδίζει αγέρωχα προς το κέντρο των Αθηνών, την Πλατεία Συντάγματος. Εκεί θα αγκαλιαστεί και θα ενωθεί με εκατομμύρια συμπατριωτών μας που αψηφώντας τις απειλές της κόκκινης Χούντας Τσίπρα-Καμμένου και των παρακρατικών της σκυλιών, απευθύνουν προειδοποίηση κάθετη και αυστηρή: Κάτω τα χέρια απ’ τη Μακεδονία – Η Μακεδονία είναι ελληνική!

Στράφι η προπαγάνδα τους

Εκατομμύρια ευρώ βομβαρδιστικής προπαγάνδας κατά της Χρυσής Αυγής από το 2012 και μέχρι σήμερα, έχουν πάει στράφι: αντί αποδοκιμασίας, όπως το Καθεστώς προσδοκούσε, η Χρυσή Αυγή γίνεται δεκτή με ενθουσιασμό και επευφημίες. Και το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, το Κίνημα της Ελληνικής Νεολαίας και της μαχόμενης Εθνικής Αντίστασης ανταποδίδει, κάνοντας το σύνθημά του τραγούδι στα χείλη εκατομμυρίων Ελλήνων: Μακεδονία Γη Ελληνική, Αλήτες, Προδότες, πολιτικοί! Η κομμουνιστική κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου από το μεσημέρι της Κυριακής τρέμει. Δεν τρέμει τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη η οποία από μακρού χρόνου έχει ξεκάθαρα διασαφηνίσει πως σέβεται και δεσμεύεται από τις συμφωνίες της τωρινής κυβέρνησης με τους ξένους. Τρέμει τον Ελληνικό Λαό και τον Πατριωτισμό του που μ’ αφορμή την προάσπιση της ελληνικότητας της Μακεδονίας κατακλύζει πια κάθε γωνιά της Ελληνικής Πατρίδος και προπαντός την αναγνώρισή του προς το ανιδιοτελές και αγνό Εθνικό Έργο της Χρυσής Αυγής.

Διότι μόνον η Χρυσή Αυγή πήρε σαφή θέση για το Μακεδονικό, όχι με γνώμονα τις ψήφους και την χρονική συγκυρία όπως μοιρολατρικά και πολιτικάντικα πράττει η πατριδοκάπηλος και ψοφοδεής ΝΔ, αλλά με κριτήριο το εθνικό συμφέρον και την Τιμή στους Αγώνες των Προγόνων: Κανένας Συμβιβασμός για τη Μακεδονία μας! Ο Αρχηγός μας, από τον Μάιο ακόμη του 2012 και επ’ αφορμή της πανηγυρικής εισόδου της Χρυσής Αυγής στη βουλή κατ΄ εντολή του κυρίαρχου Ελληνικού Λαού, είχε διακηρύξει προς το αντεθνικό Καθεστώς: «Εκείνοι που προδίδουν αυτή την Πατρίδα, ήρθε η ώρα να φοβηθούν»!

Τρέμουν τον εθνικό ξεσηκωμό

Από το μεσημέρι της 4ης Φεβρουαρίου, το Καθεστώς φοβάται περισσότερο από ποτέ στο παρελθόν. Ενάμιση εκατομμύριο Ελλήνων αποτελούν την μισή αιτία του φόβου. Η άλλη μισή είναι το γεγονός πως η Χρυσή Αυγή στέκει αναμφίβολα στην πρωτοπορία του Μεγάλου Εθνικού Ξεσηκωμού. Ενός Ξεσηκωμού που δεν έχει να κάνει με χτύπημα κατσαρολικών και άναρθρες κραυγές σοβαροφανών καραγκιόζηδων από τους διαπλεκόμενους με την εξουσία τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς. Έχει αντιθέτως να κάνει, με εκείνο το οποίο εκείνοι ουδέποτε αποδέχτηκαν πως υπάρχει και πάντοτε πεισματικά και συμπλεγματικά αρνούνταν: το Κάλεσμα της Φυλετικής Ψυχής!

Έναν αιώνα πριν, γεμάτοι μίσος για τον Ελληνισμό, οι μπολσεβίκοι χαιρέκακα πανηγύριζαν διακηρύσσοντας πως «εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστικοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία, μα και την επιδιώξαμε». Σήμερα, οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής απαντούν: «Εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για τη συντριβή της Χούντας Τσίπρα-Καμμένου στις μεθοδεύσεις για το ξεπούλημα της Μακεδονίας, μα και την επιδιώξαμε»! Κι από κοντά, εκατομμύρια Λαού συμπλήρωσαν: καλύτερα «φασίστες», παρά προδότες. Κάτω τα χέρια απ’ τη Μακεδονία!

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/empros-lae-pisw-prodotes#ixzz56iMhSoHd

Exit mobile version