Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προδοτική θέση του συριζαίου Κούλογλου: Το σύνθημα “Η Μακεδονία είναι Ελληνική” είναι σαν να διεκδικούμε ξένα εδάφη…

Προδοτική θέση του συριζαίου Κούλογλου: Το σύνθημα “Η Μακεδονία είναι Ελληνική” είναι σαν να διεκδικούμε ξένα εδάφη...

Την πάγια προδοτική κομμουνιστική θέση του Σύριζα για ξεπούλημα της Μακεδονίας μας παρουσίασε σήμερα ο ευρωβουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, Κούλογλου που μίλησε στην εκπομπή Europe της ΕΡΤ1.

Στην εν λόγω εκπομπή της κρατικοδίαιτης ΕΡΤ που ΠΟΤΕ δεν έχει παρουσιάσει την δραστηριότητα και τις θέσεις των Ελλήνων Εθνικιστών Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής, ο Κούλογλου βρήκε την ευκαιρία να παρουσιάσει τις προδοτικές του θέσεις.

Ο προδότης αυτός πολιτικάντης δήλωσε πως το σύνθημα “η Μακεδονία είναι Ελληνική” είναι απαράδεκτο, γιατί είναι σαν να διεκδικούμε ξένα εδάφη, η Μακεδονία ανήκει “μυθικά” στους Έλληνες, ενώ κατέληξε ότι πρέπει να παρατήσουμε αυτήν την επιμονή στο όνομα, γιατί αν επιμείνουνε, θα γελοιοποιηθούμε!

Εμείς από την πλευρά μας αναρωτιόμαστε αν ο εν λόγω ευρωβουλευτής εκπροσωπεί την Ελλάδα ή τους σφετεριστές των Σκοπίων;

Απαντούμε ευθαρσώς στον πάντα καλά βολεμένο και προδότη Συριζαίο πως η Μακεδονία είναι μία, ήταν, είναι και θα είναι ΜΟΝΟ Ελληνική! Δεν ανήκει “μυθικά”, αλλά ιστορικά και δικαιωματικά στην Ελλάδα και αν συνεχίσει να επιμένει στις προδοτικές αυτές θέσεις, όχι μόνο θα γελοιοποιηθεί, αλλά θα μαζεύει λεμονόκουπες!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kouloglou-makedonia#ixzz56jqRrcXQ

Exit mobile version