Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ηχηρό μήνυμα από την εκδήλωση της “Ελληνικής Αυγής”: Ολομέτωπος Αγώνας ενάντια σε κλέφτες και προδότες!

Με την συμμετοχή πλήθους Συναγωνιστών και την μαζική παρουσία Δημοτικών, Περιφερειακών και διαμερισματικών συμβούλων πραγματοποιήθηκε η εναρκτήρια εκδήλωση της Ελληνικής Αυγής για την νέα χρόνια και η κοπή της Βασιλόπιτας.

Τα στελέχη της Χρυσής Αυγής στην τοπική αυτοδιοίκηση έστειλαν μήνυμα πως ο πολιτικός Αγώνας των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια σε Μνημόνια, λαθρομετανάστευση και προδότες που θέλουν να ξεπουλήσουν την Μακεδονία μας θα είναι ολομέτωπος!

Την εκδήλωση άνοιξε ο Περιφερειακός σύμβουλος για την Αττική, Περικλής Μουλιανάκης, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν οι Βουλευτές του Κινήματος: Γιώργος Γερμενής, Νίκος Κούζηλος, Ελένη Ζαρούλια, Ηλίας Κασιδιάρης και Ηλίας Παναγιώταρος.

Τελευταίος στο βήμα ανέβηκε καταχειροκροτούμενος ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, ο οποίος αναφέρθηκε στα τρέχοντα ζητήματα, την επερχόμενη προδοσία στο Μακεδονικό και το σκάνδαλο Νοvartis.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος υπενθύμισε τους Αγώνες της Χρυσής Αυγής για την Μακεδονία μας, καθώς και την πάγια προδοτική στάση του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημείωσε ακόμη την εθνική μειοδοσία της ΝΔ, που είναι υπέρ της σύνθετης ονομασίας, καθώς και δηλώσεις νεοφιλελεύθερων Νεοδημοκρατών ενάντια στα συλλαλητήρια.

Τέλος, τόνισε πως η Χρυσή Αυγή δεν θα επιτρέψει να ξεχαστεί το Μακεδονικό λόγω σκανδάλου Novartis και θα δώσει ολομέτωπο αγώνα ενάντια στους κλέφτες πολιτικούς και την επερχόμενη προδοσία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hchhro-mhnuma-apo-thn-ekdhlwsh-ths-ellhnikhs-aughs-olometwpos-agwnas-enanti#ixzz56jrNVgVF

Exit mobile version