Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαχρονικό… σπορ του βρώμικου πολιτικού συστήματος τα ρουσφέτια και οι διορισμοί

Διαχρονικό... σπορ του βρώμικου πολιτικού συστήματος τα ρουσφέτια και οι διορισμοί

Αλγεινή εντύπωση το περιστατικό που σημειώθηκε στη Βουλή την περασμένη Πέμπτη ανάμεσα στον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη και την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αννέτα Καββαδία. Κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι το 2004, επί διακυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, διορίστηκε στην ΕΡΤ με φαξ που έφυγε από το γραφείο του τότε συνεργάτη του Κώτσα Καραμανλή, Γιάννη Ανδριανό. Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν κατά την κατάθεση του αντιπροέδρου της ΝΔ, η Καββαδία τον ρώτησε για τις 23 προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν αρνήθηκε ότι διορίστηκε με ρουσφέτι στην ΕΡΤ διευκρινίζοντας, όμως, ότι ήταν συμβασιούχος.

Το περιστατικό αυτό δείχνει με γλαφυρό τρόπο την θρασύτητα των εκπροσώπων του αντισυνταγματικού τόξου. Θεωρούν ως δεδομένη την αναξιοκρατία και τις ρουσφετολογικές προσλήψεις, χρησιμοποιώντας μόνο τα σχετικά περιστατικά όποτε τους βολεύει. Ακόμη και τα ανώτερα στελέχη της ΝΔ, παραδέχονται ότι όταν αυτή κυβέρνησε, το ρουσφέτι και το βόλεμα ημετέρων ήταν κανόνας ενώ η αξιοκρατία και η δικαιοσύνη ήταν απλά ατάκες για τους αφελείς.

Είναι προφανές ότι ο Άδωνις είναι κατά των ρουσφετολογικών διορισμών μόνο στα λόγια, αφού όλοι ξέρουν πως τρέχει να αγκαλιάσει τον Καραμανλή, επί πρωθυπουργίας του οποίου έγινε και η “φαξική” πρόσληψη της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΡΤ.

Άθελά τους, οι πρωταγωνιστές του θλιβερού αυτού περιστατικού, δείχνουν στον ελληνικό λαό το πόσο ίδιοι είναι, ενώ δικαιολογούν απόλυτα την σύμπνοια που παρουσιάζουν εναντίον της Χρυσής Αυγής τα κατεστημένα κόμματα από άκρα αριστερά μέχρι άκρα δεξιά, η οποία τους χαλάει τη “σούπα” των διορισμών και του βολέματος.

Προκύπτει και κάτι ακόμη, αρκετά θλιβερό. Η ΝΔ δεν προσδοκά να κερδίσει τις επόμενες εκλογές για να εξαλείψει την αναξιοκρατία και τη λεηλασία του ιδρώτα των Ελλήνων. Επιδιώκει, απλά, να είναι ξανά αυτή που θα κατέχει το “φαξ” των προσλήψεων...

Άγγελος Ιωάννου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/rousfetia-gewrgiadh-kabbadia#ixzz56kKrizk9

Exit mobile version