Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Δεν είμαι νομικός, ακούγοντας όμως την ομιλία σας από 01-02-2018, θέλω κάτι να επισημάνω. Παρακαλώ να ενημερωθείτε από έγκριτους νομικούς εάν αυτό που θα γράψω είναι εφικτό από μια μελλοντική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής: Το να φεσώσει κανείς τη χώρα ενώ ο Έλληνας πένεται, ξενιτεύεται για να ζήσει ή αυτοκτονεί αφού δεν μπορεί να ταΐσει τα παιδιά του, αποτελεί εσχάτη προδοσία. Η ποινή για την εσχάτη προδοσία είναι ισόβια φυλάκιση (αφού έχει καταργηθεί η θανατική ποινή) και ποτέ δεν παραγράφεται, ούτε με το νόμο περί… μη ευθύνης υπουργών του Βαγγέλη Τούρκογλου (νυν Ευάγγελου Βενιζέλου). Η εσχάτη προδοσία ισχύει και για όλους αυτούς που καταχρέωσαν, αυτούς που ξεπούλησαν και ξεπουλάνε την Ελλάδα. Αναφέρομαι στο δήθεν χρέος μας που το 70% του προέκυψε από τις χρηματοδοτήσεις των ιδιωτικών τραπεζών μας που διαχειρίζονται Ευρώ. Περισσότερα από 220 δισ. έδωσαν οι προδότες πρώην πρωθυπουργοί μας Παπανδρέου, Παπαδήμος και Σαμαράς (ξεκίνησε με τα 23+5 δισ. ο Καραμανλής), για τις “ανακεφαλαιοποιήσεις” των τραπεζών μας και ως “κρατικές εγγυήσεις” τους. Ας μην ξεχνάμε την Ισλανδία και το πόσο εύκολα τέτοιο χρέος δεν αποπληρώνεται και στη συνέχεια διαγράφεται αυτό από τα διεθνή δικαστήρια. Και όλα τα ξεπουλήματα που τα μηδαμινά τους έσοδα πήγαν για το δήθεν χρέος μας (λιμάνια, αεροδρόμια, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, νοσοκομεία, τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία, ΕΛΒΟ, κλπ κλπ) θα επιστραφούν στο δημόσιο, όταν αυτοί που τα έκαναν κλειστούν φυλακή για εσχάτη προδοσία. Επίσης, όποιος ψηφίσει υπέρ της παραχώρησης του ονόματος Μακεδονία σε ξένο κράτος, θα έχει διατελέσει εθνική προδοσία, εσχάτη προδοσία κατά της Ελλάδας. Και η “αναγνώριση” αυτή θα αρθεί από την μελλοντική μας κυβέρνηση.

Με εκτίμηση Πέτρος Μ., Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ

Ακούς Καμμένε; Οι τούρκοι απειλούν ότι θα εισβάλουν στο Αιγαίο!

Καλησπέρα σας λέγομαι Χριστίνα, κατάγομαι από την Ηγουμενίτσα (Νομός Θεσπρωτίας) είμαι 17 ετών. Εδώ και 3 χρόνια νοσώ από καρκίνο λέμφωμα hodgins. Τις θεραπείες μου τις κάνω στο νοσοκομείο Αγία Σοφία Παίδων στο ογκολογικό κτίριο Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Αν και πολύ μικρή, συμφωνώ απόλυτα με τις απόψεις σας. Στο νοσοκομείο πρώτα απ’ όλα υπάρχουν πολλές ελλείψεις  από μαξιλάρια, σεντόνια μέχρι άλλα απαραίτητα, τα φάρμακά μας πολλές φορές καθυστερούν να έρθουν, οι γιατροί και οι νοσηλεύτριες κάνουν τα πάντα, αλλά δεν υπάρχουν καινούργια μηχανήματα για καλύτερη διάγνωση. Ακόμα και κάποιες ακτινοβολίες που έκανα στο ΥΓΕΙΑ διότι το ακτινολογικό, το οποίο ήταν δωρεά από κάποιο σύλλογο, που υπάρχει στο Παίδων δεν ήταν κατάλληλο για εμένα, το καλό σε αυτή την υπόθεση είναι ότι ο όμιλος ΥΓΕΙΑ κάνει δωρεάν ακτινοβολίες σε παιδιά που φιλοξενούνται στον σύλλογο ΦΛΟΓΑ. Εγώ ήμουν η τυχερή, άλλα παιδιά που δεν μπορούν να καλύψουν τα έξοδα τι γίνεται; πεθαίνουν; Ανατριχιάζω και μόνο στην σκέψη. Το θεωρώ απαράδεκτο διότι αν έχεις ελπίδες πρέπει να έχεις και όπλα. Αν αυτά τα όπλα δεν στα προσφέρει το κράτος σου είναι σαν να σου λέει… ψόφα! Γιατί τα παιδιά τον πολιτικών πηγαίνουν σε ιδιωτικό και όχι σε δημόσιο; Γιατί δε φτιάχνουν τα δημόσια νοσοκομεία ισότιμα μ ενα ιδιωτίκο; Εμείς που δεν ήμαστε πλούσιοι τι θα κάνουμε; Επίσης στο νοσοκομείο δεν βλέπω Έλληνες αλλά αλβανούς και τούρκους. Δεν λέω έχουμε να κάνουμε με παιδιά, αλλά γιατί στην χώρα μου και όχι στην δική τους; Τις μέρες που νοσηλευόμουν έχω δει πολλές ομιλίες του κύριου Κασιδιάρη τον εκτιμώ πολύ. Ανυπομονώ να ενηλικιωθώ να σας ψηφίζω! Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως οι γονείς μου ξέρουν γι’ αυτή την επιστολή!

Χριστίνα

Τάδε έφη αρχισκευωρός: “Δεν υπάρχει στον κόσμο δημοκρατία που δέχεται να δικάζονται πολιτικοί με στημένους ανώνυμους”

Προσπαθούν οι κάτοικοι της Χίου να αποτινάξουν τον ζυγό από το κεφάλι τους, τον ζυγό που ακούει στο όνομα χοτ σποτ, αλλά τα σχέδια των κυβερνώντων είναι άλλα. Είναι η πλήρης αποδόμηση της κοινωνίας, η πλήρης κατάρρευση όπου θα ισχύουν οι νόμοι της ζούγκλας και ο καθένας θα πρέπει να πάρει τον νόμο στα χέρια του προκειμένου να επιβιώσει. Γνωστή συνταγή χιλιετιών διαίρει και βασίλευε, μόνο που στην Ελλάδα του 2018 οι Έλληνες είναι μια γροθιά απέναντι στους ξενόδουλους και σε όποιο παράνομο στοιχείο τους απειλεί είναι διατεθειμένοι να το συντρίψουν, γιατί η Ελλάδα προορίζεται να ζήσει και θα ζήσει!

Κώστας, Χίος

Εμπρός Λαέ, πίσω προδότες!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-11-febrouariou-2018#ixzz56kN1hXLi

Exit mobile version