Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τι δουλειά είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον αμερικανό πρέσβη λίγες μέρες πριν ξεσπάσει το νέο «γαλάζιο» σκάνδαλο;

Τι δουλειά είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον αμερικανό πρέσβη λίγες μέρες πριν ξεσπάσει το νέο «γαλάζιο» σκάνδαλο;

Στα τέλη του προηγούμενου μηνός είχαμε γράψει για την επίσκεψη Μητσοτάκη στον αμερικανό πρέσβη, προκειμένου να τον ενημερώσει για την προδοσία της Μακεδονίας μας. Τότε είχαμε αναρωτηθεί το ΓΙΑΤΙ ένας αρχηγός κόμματος σπεύδει να ενημερώσει έναν θεσμικό παράγοντα ξένου κράτους για μία υπόθεση καθαρά εσωτερική που δεν τον αφορά.

Τώρα, υπό το πρίσμα των τελευταίων εξελίξεων, τα πράγματα έχουν γίνει σαφή, αφού ο Μητσοτάκης όχι μόνο δεν κατελήφθη εξαπίνης, αλλά αντεπιτίθεται με «διαρροές» και «γκάφες του FBI» που σπάνε το καθεστώς προστασίας των ανωνύμων μαρτύρων για το σκάνδαλο Novartis.

Μπορεί εύκολα να υποθέσει κάποιος πως στο γραφείο του Πρέσβη έγιναν δύο και όχι μία ενημέρωση. Ο Μητσοτάκης ενημερώθηκε για την υπόθεση που ήρθε στο φως λίγες μέρες μετά και αντίστοιχα «ενημέρωσε» για την πορεία της προδοσίας της Μακεδονίας μας.

Τα ανταλλάγματα που ζήτησαν οι αμερικανοί για αυτές τις «ενημερώσεις», βεβαίως, δεν είναι φανερά ακόμα, αφού το ζήτημα της προδοσίας της Μακεδονίας μας, το οποίο τους απασχολεί πολύ, βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά θα φανεί μέχρι το καλοκαίρι, αν βεβαίως δεν ναυαγήσει η “λύση” από άλλους παράγοντες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ti-douleia-eiche-o-kuriakos-mhtsotakhs-ston-amerikano-presbh-liges-meres-pr#ixzz56ou7lqNP

Exit mobile version