Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θρασύς ο «Μπάμπης»: Καταγγέλλει τους συριζαίους ότι αντιγράφουν τις παράνομες μεθόδους του!

Θρασύς ο «Μπάμπης»: Καταγγέλλει τους συριζαίους ότι αντιγράφουν τις παράνομες μεθόδους του!

Η όλη ιστορία με το «γαλάζιο» σκάνδαλο με τα φάρμακα έχει αναδείξει την βαθιά υποκρισία του εγκληματικής οργανώσεως με την επωνυμία «Νέα Δημοκρατία», που έχει κατακλέψει τους Έλληνες και η οποία τον Σεπτέμβριο του 2013 επεχείρησε με δικαστικό πραξικόπημα να διαλύσει την Χρυσή Αυγή για να διασωθεί πολιτικά.

Τελικώς δεν τα κατάφεραν και η Χρυσή Αυγή όχι μόνο δεν διαλύθηκε, αλλά δυναμώνει σε ολόκληρη την Ελλάδα. Παρά, όμως, την αποτυχία εκκρεμεί ακόμα η απόδοση Δικαιοσύνης για τις αισχρές μεθόδους που χρησιμοποιήθηκαν σε αυτή την πολιτική δίωξη κατά του Λαϊκού Συνδέσμου.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, δεν βλέπουμε τους νεοδημοκράτες να δείχνουν κατανόηση τώρα που «λούζονται» τις ίδιες τις μεθόδους τους.

Συγκεκριμένα, ο Αθανασίου, ο γνωστός «Μπάμπης», ο μόνος υπουργός Δικαιοσύνης που έχει παραδεχτεί από Βήματος Βουλής (τρέμοντας σαν το ψάρι) ότι είχε επικοινωνία με τους ανακριτές κατά την διάρκεια της απολογίας του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, είπε τα εξής, αναφερόμενος στο τωρινό γαλάζιο σκάνδαλο:

«Ο κ. Παπαγγελόπουλος με την κ. Τουλουπάκη βρίσκονταν σε συνεχή επικοινωνία από τον Νοέμβριο. Και αν θέλουν να αποδείξουν το αντίθετο, εγώ κάνω πρόταση να επιτρέψουν να ανοίξουν τα τηλέφωνά τους και το κινητό του κ. Παπαγγελοπούλου και τα συμβατικά τηλέφωνα του υπουργείου με τους εισαγγελείς διαφθοράς, για να δούμε από το Νοέμβριο μέχρι την ημέρα που πήγε η δικογραφία στη Βουλή πόσες τηλεφωνικές συνδιαλέξεις είχαν κάνει».

Πέρα από το τραγελαφικό του όλου πράγματος, εμείς να θυμίσουμε στον «Μπάμπη» ότι κάποια εγκλήματα ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ και ότι θα έρθει η ώρα να «ανοίξουν» τα τηλέφωνα για να αποκαλυφθεί η σκευωρία του αιώνα και να τιμωρηθούν οι σκευωροί.

Μέχρι τότε ας μην εκτίθεται ανεπανόρθωτα καταγγέλλοντας τον ίδιο τον εαυτό του και τις μεθοδεύσεις του.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/thrasus-o-mpamphs-kataggellei-tous-surizaious-oti-antigrafoun-tis-paranomes#ixzz56pQPtrgK

Exit mobile version