Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όλη η αριστερά και η… πρόοδος υπέρ του καταδικασμένου συκοφάντη της Χρυσής Αυγής

Δεν πρόλαβε να καταδικαστεί από την ελληνική δικαιοσύνη σε ένα χρόνο φυλάκιση για συκοφαντική δυσφήμιση της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας ο νυν δημοσιογράφος και πρώην εκπρόσωπος του αλήστου πολιτικής μνήμης μνημονιακού μορφώματος ΔΗΜΑΡ, Παπαδόπουλος, κι έπεσαν απάνω όλες οι… δημοκρατικές δυνάμεις, ζητώντας την… αθώωσή του. Εννοώντας προφανώς, από… «λαϊκό δικαστήριο» κουκουλοφόρων των Εξαρχείων.

Θυμίζουμε, ότι ο λεγάμενος είχε αποκαλέσει τους εθνικούς αγωνιστές της Χρυσής Αυγής «ανθρώπους του κοινού ποινικού δικαίου, ανθρώπους της νύχτας και κουμπουροφόρους».

Ιδού οι σχετικές καταγέλαστες ανακοινώσεις των ορφανών των Τσαουσέσκου και Στάλιν, τα οποία παραδίδουμε στη χλεύη σας:

ΣΥΡΙΖΑ: Προσβάλλει το κοινό περί δικαίου αίσθημα η καταδίκη του Ανδρέα Παπαδόπουλου.

Η καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου με ποινή φυλάκισης ενός έτους εναντίον του πρώην εκπροσώπου Τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς, δημοσιογράφου Ανδρέα Παπαδόπουλου, η οποία προήλθε κατόπιν μήνυσης που είχε υποβάλει η Χρυσή Αυγή για συκοφαντική δυσφήμιση, προσβάλλει το κοινό περί δικαίου αίσθημα.

Το μόνο που κάνουν δικαστικές αποφάσεις τέτοιου είδους, είναι να ενισχύουν τους νεοναζιστές της Χ.Α., τη στιγμή μάλιστα που η δίκη για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο μόνος τρόπος για να αποτραπεί η δυσάρεστη αυτή εξέλιξη είναι η αθώωση του Ανδρέα Παπαδόπουλου.

ΚΚΕ: Η καταδίκη του δημοσιογράφου Ανδρέα Παπαδόπουλου αποτελεί πρόκληση

«Η καταδίκη του δημοσιογράφου Ανδρέα Παπαδόπουλου για συκοφαντική δυσφήμιση της ναζιστικής εγκληματικής ΧΑ, αποτελεί πρόκληση, ιδιαίτερα την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη της και τα στελέχη της είναι υπόδικοι για δολοφονίες, επιθέσεις, ξυλοδαρμούς σε βάρος εργαζομένων, νέων και μεταναστών. Η ναζιστική εγκληματική ΧΑ είναι καταδικασμένη στη συνείδηση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού κι αυτό δεν αλλάζει με τη συγκεκριμένη δικαστική απόφαση».

(ΥΓ): Ξυδάκι για να το χωνέψετε κομμούνια, πως υπάρχουν και Δικαστές στην Αθήνα, που δε λογαριάζουν την τρομοκρατία σας!

 

πηγή

Exit mobile version