Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Μετά το Εθνικό μνημόσυνο του περασμένου Σαββάτου για τα Ίμια όπου με την παρουσία μας και την συμμετοχή μας τρομάξαμε το πολιτικό σύστημα, καθώς και με το μέγα Πανεθνικό συλλαλητήριο της περασμένης Κυριακής, το καθεστώς της βίας και της ανομίας του Τσίπρα και του Καμμένου ταρακουνήθηκε. 

Δεν περίμεναν τέτοια μεγάλη συμμετοχή και στα δυο συλλαλητήρια στα οποία προσπάθησαν με διάφορους τρόπους να τα εμποδίσουν και να περιορίσουν. Με αντισυγκεντρώσειςεμμίσθων και μάλιστα δικών τους παρακρατικών αληταράδων έφτιαξαν σκηνικό σύγκρουσης. Κατά περίεργο τρόπο τα ΜΑΤ του κόκκινου Τόσκα προστάτευαν αυτούς τους αλήτες και βάραγαν τους άλλους. Μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα ανακοινωθήκαν διάφορες αστείες και μάλιστα πολιτικά κατευθυνόμενες ποινές σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής για εμπρηστικές δηλώσεις του παρελθόντος. Είναι αστείο οι εμπρηστές του ΣΥΡΙΖΑ που έκαψαν την Αθήνα τόσες φορές παρέα με αναρχικούς και λαθρομετανάστες να είναι ελεύθεροι και να επιβάλλονται ποινές στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής για εμπρηστικές τάχα δηλώσεις.

Η ουσία είναι μια. Μετά το συλλαλητήριο κόντρα στην παραχώρηση του ονόματος τηςΜακεδονίας από τους προδότες και ανθέλληνες Τσίπρα, Καμμένο στα Σκόπια, οι ΗΠΑ αντάμειψαν τους συνεργάτες τους στην Ελλάδα προσφέροντας τους στο πιάτο το σκάνδαλο της NOVARTIS. Πάντα ανταμείβουν οι Αμεριακανοσιωνιστές τους πιστούς και δικούς τους πολιτικούς συνεργάτες. Μην ξεχνάμε ότι στον ολετήρα Ααρών Αβούρη έκαναν δώρο την εξάρθρωση της 17 Νοεμβρη και στον Τζέφρι Μινέϊκο Παπανδρέου το σκάνδαλο του Βατοπεδιου. Υπάρχει κάποια πολιτική δύναμη που δεν κάνει πίσω και αυτή είναι η Χρυσή Αυγή. Για αυτό την πολεμούν. Ότι όμως δεν μας νικάει, μας κάνει πιο δυνατούς. Ζήτω η Νίκη και η Ιερή Ελλάδα.

Ιωάννης Κ.Π.

Η Χρυσή Αυγή στην απονομή βραβείων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης – Πρωταθλητής βραβεύτηκε από τον Συναγωνιστή Γιάννη Λαγό

Οι πολιτικές εξελίξεις δικαιώνουν για μια ακόμα φορά την Χρυσή Αυγή. Προδότες πολιτικοί που “παζαρεύουν” το όνομα της Μακεδονίας και της Ιστορίας μας και κλέφτες πολιτικοί που σαν αρπαχτικά κλέβουν και κατασπαράζουν το βιός των Ελλήνων. Το ερώτημα είναι ένα: Πόσοι από όλους αυτούς έχουν πληρώσει για τις ασύδοτες και εθνικά επικίνδυνες πράξεις τους; Η απάντηση είναι “Κανένας”. Και αυτή είναι η απάντηση για την συνεχή άνοδο των ποσοστών της Χρυσής Αυγής. Θα γυρίζει ο τροχός και θα μας βρουν μπροστά τους, δεν θα είμαστε μόνοι μας όμως, θα έχουμε και τον Λαό σύσσωμο μαζί μας.

Νεκτάριος Κ.

Τι δουλειά είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον αμερικανό πρέσβη λίγες μέρες πριν ξεσπάσει το νέο «γαλάζιο» σκάνδαλο;

Σήμερα είναι η επέτειος από την υπογραφή του Πρωτοκόλλου της Κέρκυρας που προσδιόριζε την Βόρειο Ήπειρο ως αυτόνομη περιοχή. Δεν ακούσαμε κάτι σχετικό από τα ΜΜΕ ή τους “εθνάρχες” πολιτικάντηδες. Αν τυχόν πέσει όμως κανά τούρκικο ελικόπτερο στην Συρία βάζουν κάτι δακρύβρεχτους τίτλους ειδήσεων λες και ήταν δικό μας το αεροσκάφος. Αυτό είναι τό πρόβλημα της σύγχρονης Ελλάδος. Οι προοδευτικοί κουτόφραγκοι εγκωμιάζουν τους “εισαγόμενους” εθνικισμούς και πολεμούν λυσσαλέα τον ελληνικό, τους Έλληνες και το πατριωτικό αίσθημα. Δεν θα τους περάσει όμως γιατί ο Ελληνισμός είναι καταδικασμένος να ζει και να πορεύεται μέσα στους αιώνες των αιώνων. Η Χρυσή Αυγή πιστή στο δόγμα αυτό δεν πρόκειται να κάνει τίποτα λιγότερο από το να νικήσει και να συντρίψει όλους τους προδότες.

Ε.Ν.

Η Χρυσή Αυγή στην πορεία για την Αυτονομία της Βορείου Ηπείρου μας – Φωτογραφίες, Βίντεο

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-12-febrouariou-2018#ixzz56qR761hN

Exit mobile version