Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αυστραλία, Εύβοια, Καβάλα

Οι Συναγωνιστές πραγματοποίησαν ενημερωτική δράση στις περιοχές Mascot, Kingsford, Marricville, Earlwood, με θέμα τα Ίμια και την Ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Αφορμή υπήρξαν οι σχετικές κινητοποιήσεις του Λαϊκού Συνδέσμου που πραγματοποίησαν πρόσφατα με την εκδήλωση των Ιμίων και τη συμμετοχή στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία.

Με τον τρόπο αυτό έδειξαν τη στήριξη τους στον δοκιμαζόμενο λαό της Ελλάδας.

Το Σάββατο 10/2/2018 πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εξόρμηση της Τ.Ο  Ε υβοίας και του πυρήνα βορείου Ευβοίας Χρυσής Αυγής παρουσία του ευρωβουλευτή της Γιώργου Επιτήδειου στον Δήμο Ελυμνίων με σκοπό την ενημέρωση των κατοίκων στα εθνικά θέματα και ειδικά για το μακεδονικό.Στην ενημέρωση αυτή  παρευρέθη και ο δήμαρχος Ελυμνίων κ. Καλυβιώτης.

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τους πεσόντες ήρωες του Ελληνικού Στρατού στην Καβάλα.

Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου κλιμάκιο συναγωνιστών της τοπικής οργάνωσης Καβάλας συμμετείχε στην επιμνημόσυνη δέηση που πραγματοποιήθηκε εις μνήμη των πεσόντων του Ελληνικού Στρατού. Την ώρα που οι μπολσεβίκοι της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ξεπουλάνε όλα τα εθνικά μας ζητήματα και το όνομα της Μακεδονίας μας, η Χρυσή Αυγή παραμένει η μόνη δύναμη αντίστασης που τιμά τους Έλληνες που έδωσαν την ζωή τους για την πατρίδα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn702#ixzz56suIifnP

Exit mobile version