Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κυνική ομολογία Μουζάλα: «Θα ετοιμάσουμε κι άλλους καταυλισμούς για την υποδοχή κι άλλων προσφύγων»

Κυνική ομολογία Μουζάλα: «Θα ετοιμάσουμε κι άλλους καταυλισμούς για την υποδοχή κι άλλων προσφύγων»

Σε μια ακόμη πιο ξεκάθαρη παραδοχή, ότι το κράτος των ελληνόφωνων εντολοδόχων των διεθνών τοκογλύφων είναι πλήρως ανίκανο να προστατεύσει τα σύνορα (χερσαία και θαλάσσια) της Χώρας, προέβη ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.

Με ανατριχιαστική ομολογία ανικανότητας ο Μουζάλας εκτιμά ότι εφόσον οι καθημερινές ροές παραμείνουν κατά μέσον όρο 150-180 (!) άτομα, οι κενές θέσεις και στην ηπειρωτική Ελλάδα θα έχουν γεμίσει μέσα στο επόμενο τρίμηνο. «Από τον Μάρτιο και μετά θα πρέπει να φτιάχνουμε έναν καταυλισμό προσφύγων τον μήνα, για να ανταποκριθούμε στον αριθμό των ανθρώπων που θα χρειαστεί να φιλοξενούμε», αναφέρει, εντελώς ανερυθρίαστα, χαρακτηριστικά ο ανεκδιήγητος υπουργός!

Αντί, δηλαδή, να δεσμευτεί για ένα πρόγραμμα αναχαίτισης (επιτέλους!) των λαθρομεταναστευτικών ροών, ο Μουζάλας παραδέχεται ότι η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε «ξέφραγο αμπέλι», με αποτέλεσμα να δημιουργούνται νέα hot spot για την διαμονή των «προσφύγων».

Διαμονή, βεβαίως, η οποία θα αποκτήσει μονιμοποιητικό-νομιμοποιητικό χαρακτήρα εκ μέρους των κυβερνώντων, με προφανή σκοπό την μετατροπή της Χώρας σε χώρο και Ομοιογενούς Λαού της σε ετερογενή πληθυσμό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kunikh-omologia-mouzala-tha-etoimasoume-ki-allous-kataulismous-gia-thn-upod#ixzz56usqXakX

Exit mobile version