Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μοσκοβισί: Ήρθε η ώρα να φτιάξετε το δικό σας μνημόνιο – Εμείς απλώς θα το εγκρίνουμε!

Μοσκοβισί: Ήρθε η ώρα να φτιάξετε το δικό σας μνημόνιο - Εμείς απλώς θα το εγκρίνουμε!

Την πλήρη αποδόμηση της συριζαίικης παραμύθας για το τέλος των μνημονίων επεφύλαξε σε δηλώσεις του ο «φιλέλληνας» (όπως τον παρουσιάζουν) Μοσκοβισί, ο οποίος κατέστησε σαφές ότι το καλοκαίρι δεν σηματοδοτεί την λήξη των μνημονίων, αλλά απλά την συγγραφή τους από τους διεθνείς τοκογλύφους, οι οποίοι πλέον απλώς θα τα εγκρίνουν.

Ο Μοσκοβισί στις αλλεπάλληλες συναντήσεις του τόνισε ότι πρέπει να καταρτιστεί άμεσα ένα «μνημόνιο Τσίπρα», το οποίο θα εγκριθεί από το Eurogroup και θα πρέπει να εξασφαλίζει τους στόχους για πρωτογενή πλεονάσματα ύψους 3,5% μέχρι το 2022, το οποίο βέβαια θα διαθέτει το «αναπτυξιακό» και «κοινωνικό πρόσημο» της κυβερνήσεως.

Όσον αφορά, δε, την περιβόητη «ελάφρυνση του χρέους», αυτή δεν θα είναι σε καμία περίπτωση πραγματική ελάφρυνση, αλλά μονάχα μία μετατόπιση του χρέους και θα συνδέεται άρρηκτα με τα μέτρα που θα λαμβάνει η κυβέρνηση εις βάρος των Ελλήνων.

Με απλά λόγια, αυτό που λέει ο Μοσκοβισί είναι ότι δεν τελειώνουν τα μνημόνια, απλώς γίνεται πραγματικότητα το όνειρο του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος πάντοτε είχε την φιλοδοξία να γράψει το δικό του μνημόνιο. Τώρα ο αγώνας του λαμβάνει άλλες διαστάσεις για να προλάβει τον Τσίπρα στην συγγραφή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/moskobisi-hrthe-h-wra-na-ftiajete-to-diko-sas-mnhmonio-emeis-aplws-tha-to-e#ixzz56vDb2LOy

Exit mobile version