Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Οι υποκριτές της «δημοκρατίας» ξαφνιάστηκαν από το σκάνδαλο της Νovartis. Έτσι είχαν «ξαφνιαστεί» και με τις πλημμύρες στην Μάνδρα Αττικής ή με την αδέσποτη σφαίρα που σκότωσε το άτυχο παιδί στην αυλή του σχολείου του στο Μενίδι. Το αποτέλεσμα όμως το ίδιο. Κανείς δεν τιμωρήθηκε, φυσικός ή ηθικός. Ο ένας πολιτικάντης καλύπτει τον άλλο και η ασυδοσία συνεχίζεται δίχως τέλος καθώς ο απλός πολίτης εξαθλιώνεται την ώρα που όλοι αυτοί παρασιτούν εις βάρος του και κάνουν την ζωούλα τους. Μετά γαβγίζουν για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την άνοδο της Χρυσής Αυγής. Ας γυρίσουν πλευρό και να δούνε άλλο όνειρο. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, οι Έλληνες μαζί με την Χρυσή Αυγή θα τους τιμωρήσουν.

Μαρία Ξ.

Τσίπρας: Εκτός πραγματικότητας να ΜΗΝ δώσουμε το όνομα «Μακεδονία» στα Σκόπια – Το είχαν αποδεχτεί και οι νεοδημοκράτες!

Αγαπητά παιδιά με τις μαύρες μπλούζες θέλω να σας ευχαριστήσω διότι μετά από πολλά χρόνια που ψηφίζω είναι η μοναδική φορά που όχι μόνο δεν μετάνιωσα για την ψήφο μου αλλά είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτή. Ας κράζουν όσο θέλουν οι κόρακες στα κανάλια της διαπλοκής, την ψήφο μας δεν θα την διορθώσουμε όσο και να κοπανιούνται. Αυτοί που έφεραν την Ελλάδα σε αυτά τα χάλια, αυτοί που κατάφεραν να κάνουν τα παιδιά μας να βιώσουν την κατοχή δεν έχουν δικαίωμα να μιλούν και να μας κουνούν το δάκτυλο. Όποιος κόπτεται για «δημοκρατία» και «ανθρωπισμό» να κοιτάξει πρώτα την καμπούρα του και να μην σκέφτεται με δυο μέτρα και δυο σταθμά. Η αλήθεια είναι μία και δεν αλλάζει ότι και να κάνουν, όσο βαθιά και να την θάψουν. Ζήτω η Χρυσή Αυγή.

Κ.Μ.

Γιάννης Λαγός: Άμεση διαλεύκανση του σκανδάλου Novartis – Oι κλεφτές στην φυλακή BINTEO

Αύξηση φορολογίας από την μία, μη εισπραχθέντες φόροι από την άλλη. Τί δεν καταλαβαίνουν; Δεν είναι πυρηνική φυσική. Τόσα πτυχία έχουν, στα χαρτιά τουλάχιστον. Ο κόσμος πεινάει και οι τράπεζες με τα θαλασσοδάνεια ζουν και βασιλεύουν. Οι λαθρομετανάστες με επιδόματα και δωρεάν σπίτια και τα παιδιά μας μετανάστες στην Γερμανία. Σαν μάνα δυο παιδιών που έχουν ξενιτευτεί για να μην τους κατασπαράξει η ανεργία στην Ελλάδα ένα μόνο έχω να πω σε όλους αυτούς: Ζω για να δω την Χρυσή Αυγή να σας βάλουν φυλακή στο πιο βαθύ μπουντρούμι, γιατί αυτό ας αξίζει.

Ειρήνη Λ.

Δήμαρχος Σκοπίων: Ο Μέγας Αλέξανδρος δεν είναι τμήμα της ιστορίας μας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-13-febrouariou-2018#ixzz56yRcybxn

Exit mobile version