Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απειλεί ο φίλος του Τσίπρα, Ερντογάν: Έλληνες, μην κάνετε το λάθος βήμα σε Κύπρο και Αιγαίο!

Απειλεί ο φίλος του Τσίπρα, Ερντογάν: Έλληνες, μην κάνετε το λάθος βήμα σε Κύπρο και Αιγαίο!

Το βράδυ της Δευτέρας μία τουρκική ακταιωρός εμβόλισε ένα σκάφος του Λιμενικού Σώματος στην περιοχή των Ιμίων. Είχε προηγηθεί τουρκική προκλητικότητα στην περιοχή της Κύπρου, όταν τουρκικά πολεμικά πλοία παρενόχλησαν ερευνητικά σκάφη, που εκτελούσαν επιχειρήσεις στην περιοχή της Κυπριακής ΑΟΖ.

Λίγες ώρες πριν από το περιστατικό στα Ίμια, ο Ερντογάν μιλώντας σε βουλευτές και στελέχη του AKP έλεγε: «Να μην νομίζουν ότι δεν προσέχουμε (παρατηρούμε) τις κινήσεις για την αναζήτηση αερίου ανοιχτά της Κύπρου και τις κινήσεις στο Αιγαίο με τις βραχονησίδες. Εμείς προειδοποιούμε όσους κάνουν το λάθος βήμα στην Κύπρο και το Αιγαίο, να μην ξεπερνούν τα όρια».

Βεβαίως, η ελλαδική κυβέρνηση δεν έχει εκδώσει ούτε καν ανακοίνωση για αυτά τα περιστατικά. Ούτε έχει καταγγείλει τον «σουλτάνο» στην περιβόητη «συμμαχία», στην οποία βρίσκονται και η Ελλάδα και τη τουρκία. Απίθανο, βεβαίως, να ληφθούν ουσιαστικά μέτρα εναντίον της τουρκίας, όπως το να σηκωθεί η Σημαία της Ελλάδος σε έδαφος, το οποίο ανήκει αδιαμφισβήτητα στην Πατρίδα μας.

Εμείς, στις απειλές Ερντογάν “να μην κάνουμε το λάθος βήμα σε Κύπρο και Αιγαίο”, απαντάμε: ΚΥΠΡΟΣ, ΑΙΓΑΙΟ, ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΙΑΙΟ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apeilei-o-filos-tou-tsipra-erntogan-ellhnes-mhn-kanete-to-lathos-bhma-se-ku#ixzz56zFk6GhN

Exit mobile version