Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ηλίας Παναγιώταρος στην Ελεύθερη Ώρα: Καμία διαπραγμάτευση και κανένας συμβιβασμός με τους σκοπιανούς! ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε στον χώρο του Ερευνητικού Οργανισμού Ελλήνων τον βουλευτή της Β΄ Περιφέρειας Αθηνών της Χρυσής Αυγής κύριο Ηλία Παναγιώταρο και συζητήσαμε μαζί του για το συλλαλητήριο που έγινε στην Αθήνα και για το Σκοπιανό πρόβλημα, αλλά και για το ποιοι το δημιούργησαν και για ποιούς λόγους…

– Η Ελληνική Αστυνομία δήλωσε ότι οι διαδηλωτές ήταν 140.000, την στιγμή που μόνο τα 3.000 λεωφορεία που δηλώθηκαν από τα πρακτορεία ότι μισθώθηκαν για να πάνε στην Αθήνα, χωρούν 150.000 ανθρώπους… Πέραν τούτου το Αγγλικό BBC δήλωσε ότι 1.500.000 ήταν οι διαδηλωτές και η Γερμανική DEUTSCHE WELLE ότι ήταν 1.800.000. Θέλω τα σχόλιά σας επ’ αυτών που σας κατέθεσα.

Ηλίας Παναγιώταρος: Θα θέσω αλλιώς το μέτρο σύγκρισης. Μας είπε η ελληνική αστυνομία, ότι στο συλλαλητήριο παρευρέθησαν δύο ολυμπιακά στάδια. Όλος αυτός ο κόσμος δηλαδή, που είχε κατακλύσει την πλατεία Συντάγματος, την λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, την λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας, από την Ερμού μέχρι το Μοναστηράκι, από την Πανεπιστημίου μέχρι λίγο πριν τα Προπύλαια, ήταν μόνο 140.000;;; Είναι για γέλια, είναι φαιδρό, είναι τραγικό. Είμαι σίγουρος ότι οι 140.000 ήταν μόνο από τα λεωφορεία. Επίσης, διάφοροι επαγγελματίες, όπως οι τοπογράφοι που βγήκαν και έκαναν μελέτες, ανέφεραν πόσους διαδηλωτές μπορεί να έχει ένα τετραγωνικό μέτρο. Κάνανε τις μετρήσεις και είπαν είναι τόσοι. Τα ίδια είπαν και στη Θεσσαλονίκη. Είπαν για 90.000 και γελούσαν και τα δέντρα με αυτά που άκουγαν. Η ουσία είναι ότι αυτή η Σταλινικής ιδεολογίας κυβέρνηση, των Σύριζα – ΑΝΕΛ, θεωρεί μέσω και των ΜΜΕ που ελέγχει, (και είναι αρκετά), ότι μπορεί να μπερδέψει τον κόσμο.

Οι αυτοδιαψεύσεις βέβαια, άρχισαν αμέσως. Έγιναν δύο τεράστια συλλαλητήρια σε διάστημα 15 ημερών, σε μια χώρα η οποία εδώ και 8 χρόνια, συμπιέζεται, συνθλίβεται κάτω από τα μνημόνια και εκεί που ο κόσμος είχε πλήρως απογοητευθεί το 2015 μετά το δημοψήφισμα, όπου περίτρανα το 65% είπε όχι στα μνημόνια και όχι σε όλα, ο πρωθυπουργός κύριος Τσίπρας έκανε την μεγαλύτερη κυβίστηση που μπορεί να κάνει άνθρωπος ποτέ, ο κόσμος είχε απογοητευθεί πάρα πολύ. Είχε πάρα πολύ οργή αυτός ο κόσμος και βρήκε αφορμή το Μακεδονικό για να βγει και να ξεσπάσει. Ο Έλληνας, πάνω από οποιοδήποτε οικονομικό κέρδος, βάζει την πατρίδα του και την ιστορία του, παρά την πλύση εγκεφάλου που μας κάνουμε, στοχευμένα, σε σχολεία, πανεπιστήμια, στα ΜΜΕ και παντού, ο ελληνικός λαός έκανε κάτι που δεν το περίμενε κανείς από αυτούς που μας κυβερνούν. Πήγαν να περάσουν το Μακεδονικό στη ζούλα. Νόμιζαν ότι όλοι είναι σε ύπνωση. Έλα όμως που κάτι έγινε, και το 90% των Ελλήνων βγήκε στο δρόμο και διαμαρτυρήθηκε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Εύχομαι να μην φύγει ο θυμός, η αγωνία τους και η αγάπη τους για την Μακεδονία μας και να είναι έτοιμοι για νέους αγώνες, γιατί αυτοί οι Σταλινικοί  εθνομηδενιστές, οι οποίοι μας κυβερνούν είναι σίγουρο ότι θα προσπαθήσουν να περάσουν τα σχέδιά τους, μέσα από την Βουλή με 151 ψήφους και αν έρθει στη Βουλή αυτό το ζήτημα, θα πρέπει έξω από την Βουλή, να βρίσκονται εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου, για να πούνε ακόμη μια φορά κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία.

– Ο γνωστός μας Μάθιου Νίμιτς που επί 25 έτη επιμένει να ονομαστούν τα Σκόπια Μακεδονία και ο κύριος χρηματοδότης του κρατιδίου ο Τζορτζ Σόρος είναι σιωνιστές και εβραϊκής καταγωγής. Γιατί πιστεύετε κρατούν αυτήν την στάση οι άνθρωποι αυτοί εις βάρος μας;;;

Η.Π.: Θα κρατήσω το πιο επικίνδυνο όνομα από αυτά, το οποίο είναι του Τζορτζ Σόρος, ο οποίος είναι ένας «άνθρωπος», που είναι στο επίπεδο του διαόλου για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, με την τεράστια περιουσία που έχει αποκτήσει, με τον γνωστό τρόπο που την αποκτούν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, προσπαθεί ξοδεύοντας πολλά ευρώ ή δολάρια, να διαλύσει τα έθνη και τις πατρίδες. Είναι ο καλύτερος ενορχηστρωτής της διάλυσης των εθνών και των πατρίδων. Είναι αυτός ο οποίος απεργάζεται εδώ και πολλά χρόνια, εκτός από τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, η οποία ολοκληρώθηκε σε αρκετά μεγάλο βαθμό και επιθυμεί και την διάλυση της Ελλάδος και την αυτονομία της Θράκης.

Είναι ίσως το μοναδικό τμήμα του σχεδίου του , το οποίο δεν έχει πραγματοποιηθεί. Ο Τζορτζ Σόρος με τα λεφτά του, χρηματοδοτεί ινστιτούτα, ΜΚΟ, πανεπιστήμια και οτιδήποτε άλλο, ειδικότερα στην περιοχή των Βαλκανίων, με απώτερο στόχο την κιμαδοποίηση των Εθνών της βαλκανικής. Διαβάσαμε στα βιβλία μιας ΜΚΟ που υπάρχει στη Θεσσαλονίκη, ότι είναι για την φιλία στην νοτιοανατολική Ευρώπη, αν δεν κάνω λάθος, στη βαλκανική, είναι κάποια βιβλία που θέλουν να δείξουν την ιστορία όπως την παρουσιάζουν, εντελώς κιμαδοποιημένη. Η μάχη για την διάσπαση των Εθνών και των πατρίδων είναι σε πολλά μέτωπα

– Το 2002 οι Η.Π.Α δημιούργησαν μία οργάνωση την ISAF για να μπορέσουν μέσω αυτής να πάρουν στρατιωτικές δυνάμεις από χώρες που δεν είναι στο ΝΑΤΟ για να συμμετέχουν αυτές στις Νατοϊκές επιχειρήσεις. Το 2002 λοιπόν στο Αφγανιστάν οι Σκοπιανοί έστειλαν στρατιωτικές δυνάμεις με την ονομασία Μακεδονία στις στολές τους και δρούσαν στον ίδιο χώρο με τις δικές μας δυνάμεις παρανόμως. Έως το 2014 ήταν εκεί και παρασημοφορήθηκαν μάλιστα από τον διοικητή των δυνάμεων των Η.Π.Α στο Αφγανιστάν. Αυτό που μας προξένησε εντύπωση ήταν η σιωπή του υπουργείου εθνικής αμύνης μας επί του θέματος αυτού, ακόμη και του στρατηγού μας κυρίου Φράγκου Φραγκούλη ο οποίος επισκέφθηκε το Αφγανιστάν στις αρχές του Ιανουαρίου του 2011.Εσείς τι έχετε να πείτε επ’ αυτών;;;

Η.Π.: Θέλετε να σας πω κάτι πολύ πιο λυπηρό για αυτό το ζήτημα; Εσείς λέτε για την συμμετοχή των Σκοπίων με τον ψευτοτίτλο Μακεδονία σε επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν. Γνωρίζετε ότι έχουν έρθει και στρατιώτες των Σκοπίων φορώντας τα γράμματα Μακεδονία στις στολές τους για συνεκπαίδευση με Έλληνες στρατιωτικούς σε στρατόπεδα εντός της Ελλάδος και να δείτε να βγαίνει ο Σκοπιανός στρατιωτικός το πρωί να κάνει γυμναστική με μπλουζάκι το οποίο γράφει φαρδιά πλατιά Μακεδονία εντός του ελληνικού στρατοπέδου και να μην αντιδράει κανείς, γιατί αυτός που πήγε να αντιδράσει φοβόταν τις αντιδράσεις των ανωτέρων του; Αυτό είχε γίνει πριν από λίγα χρόνια στην πατρίδα μας, σε στρατόπεδο της Αττικής.

Αν το ψάξετε, υπάρχουν στοιχεία για όλα αυτά που σας είπα. Όπως επίσης υπάρχουν στοιχεία για πολλά ακόμη θλιβερά γεγονότα από το 1991 και μετά, όπου άρχισε να διαλύεται η Γιουγκοσλαβία, οπότε τα Σκόπια έγιναν ανεξάρτητο κρατίδιο και το ελληνικό κράτος υποχωρούσε σιγά σιγά, κομμάτι – κομμάτι, χωρίς να αντιδράσει καθόλου και φτάσαμε σε αυτό το σημείο εν έτει 2018 να έχουν αναγνωριστεί από 140 χώρες σκέτο ως Μακεδονία. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τους αναγνωρίσουμε εμείς ως Μακεδονία, ούτε ως Νότια, ούτε ως παλιά, ούτε ως τίποτε απολύτως.

– Η Σκοπιανή εκκλησία στην επίσημη ιστοσελίδα της με αφορμή το όραμα του προφήτη Δανιήλ το οποίο καταγράφει, αναγκαστικά αναφέρει ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν βασιλεύς των Ελλήνων, σε αντίθεση με την κρατική στάση επί του θέματος αυτού. Η εκκλησία αυτή δεν αναγνωρίζεται από καμία άλλη Ορθόδοξη εκκλησία πλην του Βουλγαρικού Πατριαρχείου που την περιέθαλψε. Θέλω τα σχόλιά σας περί αυτού του θέματος.

Η.Π.: Να μην ξεχνάμε ποτέ τον μεγαλοϊδεατισμό των Βουλγάρων, ο οποίος δημιούργησε το «ζήτημα» το Μακεδονικό. Είναι κάτι πέραν του πανσλαβισμού που υπήρχε παλαιότερα, έγινε πιο συγκεκριμένα μέσω της Βουλγαρίας και μέσω του μακεδονικού Αγώνα στις αρχές του 20ου αιώνα, με τα Κομιτάτα και τους κομιτατζήδες, με τους βαλκανικούς πολέμους και όλα αυτά τα οποία συνέβησαν στη περιοχή της Μακεδονίας, αυτής που είναι τώρα ελληνική και ένα κομμάτι το οποίο είναι σκλαβωμένο και είναι και αυτό ελληνικό. Εμείς πιστεύουμε ότι υπάρχει σκλάβα Μακεδονία. Είναι το Μοναστήρι, είναι η Γευγελή, είναι όλες αυτές οι περιοχές που μέχρι τα μέσα του 20ου αιώνα, κατοικούνταν ως επί το πλείστον από Έλληνες αμιγώς, είναι το νότιο κομμάτι των Σκοπίων στο οποίο ζούνε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, βλαχόφωνοι. Το Ελληνικό κράτος, αντί να το χρησιμοποιήσει ως όπλο αυτό για να λειτουργήσει καταστάσεις, το έχει απεμπολήσει στην κυριολεξία. Ο ίδιος ο Γκλιγκόροφ, ως πρόεδρος των Σκοπίων το αναγνώρισε αυτό και εμείς σαν κράτος δεν κάναμε τίποτα επ’ αυτού.

– Εάν η Ελλάς αύριο ω μη γένοιτο χάσει την Μακεδονία, θα χάσει αυτομάτως την ενεργειακή της αυτάρκεια διότι σχεδόν όλη η ηλεκτρική ενέργεια της χώρας μας παράγεται στα εργοστάσια της ΔΕΗ στην δυτική Μακεδονία μας χάρη στα τεράστια κοιτάσματα λιγνίτη που έχουμε στους νομούς Φλωρίνης και Κοζάνης. Πέραν τούτων υπάρχει ακόμη ένα τεράστιο κοίτασμα λιγνίτη στην Δράμα το οποίο μπορεί να ηλεκτροδοτεί την χώρα μας για άλλα 50 τουλάχιστον χρόνια .Αυτά άραγε τα σκέφτηκαν οι κυβερνώντες μας ;;;;;

Η.Π.: Για το συγκεκριμένο ζήτημα της Μακεδονίας και της περιπτώσεως να χαθεί από τους Σκοπιανούς ή κάποιους άλλους, το θεωρώ λίγο δύσκολο. Έχουμε ένα πολύ πιο σοβαρό πρόβλημα δίπλα από την Μακεδονία, στη Θράκη όπου τα πράγματα είναι πραγματικά άσχημα, το τουρκικό προξενείο κάνει στην κυριολεξία ό,τι θέλει και στην Αθήνα σφυρίζουν κλέφτικα. Αντί να πάρουνε δραστικότατα μέτρα, διότι στη Θράκη το μουσουλμανικό στοιχείο αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο σε σχέση με το χριστιανικό στοιχείο , δυστυχώς ούτε αυτό το κάνουμε σωστά. Οι περισσότεροι από τους μουσουλμάνους εκβιάζονται από το τουρκικό προξενείο και όχι με την θέλησή τους, κάνουνε πράγματα απέναντι στο επίσημο ελληνικό κράτος στο οποίο υπάγονται και ανήκουν. Δυστυχώς οι μόνοι οι οποίοι αντιδρούν είναι οι Πομάκοι, σε κάθε ενέργεια που γίνεται από το τουρκικό προξενείο και των Τούρκων. Οι Πομάκοι, αυτοί που το Ελληνικό κράτος τους σπρώχνει στην αγκαλιά της Τουρκίας, λένε όχι, εμείς είμαστε Πομάκοι δεν είμαστε Τούρκοι. Είμαστε ένα ελληνικό φύλο, μπορεί να είμαστε μουσουλμάνοι αλλά έχουμε μια ιδιαιτερότητα.

Εσείς θέλετε να μας διαλύσετε με το να μας βάζετε σε τουρκικά σχολεία να μαθαίνουμε τούρκικα και τα λοιπά. Υποβαθμίζουν την πομακική γλώσσα, τα ομαδικά ήθη και έθιμα τα οποία θα έπρεπε να τα έχουμε αναδείξει στον υπέρτατο βαθμό. Τώρα για το κομμάτι της Μακεδονίας, στη Φλώρινα, στην Καστοριά και αλλού. Η Φλώρινα είναι ένας τόπος που έχει 11 μήνες το χρόνο κρύο όπως και κάποιες άλλες περιοχές. Παρ όλα αυτά δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη αντιμετώπιση στο ζήτημα του πετρελαίου, της τιμής. Όσο πληρώνει κάποιος που ζει στην Εκάλη, τόσο πληρώνει και ο άνθρωπος που ζει στη Φλώρινα. Αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα. Οι ακριτικές περιοχές της πατρίδας μας και ιδιαίτερα αυτές οι περιοχές οι οποίες έχουν και γεωπολιτικά ζητήματα, θα έπρεπε να τις έχουμε στα όπα – όπα και να τις ενισχύουμε με κάθε τρόπο, είτε δημογραφικά, είτε με δουλειές, είτε με διευκολύνσεις, είτε με οικονομικές απαλλαγές και ελαφρύνσεις, αλλά δυστυχώς δεν τους ενδιαφέρει τίποτα αυτούς που διοικούν αυτήν την χώρα. Το μόνο που θέλουν είναι να την διαλύσουνε από τον Έβρο μέχρι την Γαύδο.

– Γιατί η Ρωσία αναγνώρισε τα Σκόπια ως Μακεδονία, τι συμφέρον είχε να κάνει κάτι τέτοιο;;; Πέραν τούτου και οι Η.Π.Α ως είναι γνωστόν αναγνώρισαν επίσης τα Σκόπια ως Μακεδονία και έχουν και μια τεράστια στρατιωτική βάση στην Βαλκανική χερσόνησο ως ανάχωμα στον Ρωσικό επεκτατισμό στην περιοχή, και ουδόλως τους ένοιαξε για το ότι στηρίζουν τους εχθρικά κινούμενους προς εμάς Σκοπιανούς… Εσείς τι λέτε για αυτά;;;

H.Π.: Κατ’ αρχάς να ξεκινήσουμε από τα δικά μας σφάλματα. Οι Ρώσοι είναι η συνέχεια της Σοβιετικής Ενώσεως, άρα Στάλιν και Τίτο, ήταν σύμμαχοι από το ’40 μέχρι και το 45, γιατί μετά κάποια στιγμή, τα τσούγκρισε ο Στάλιν με τον Τίτο, και είχαν σαν σκοπό την ίδρυση της ανεξάρτητης Μακεδονίας και αυτό ήταν μια κομμουνιστική επιταγή. Μετά το ’45 όπου ο Τίτο συγκρούστηκε με τον Στάλιν, το ελληνικό κράτος ουσιαστικά δεν έκανε τίποτα. Ο Τίτο δημιούργησε τη δημοκρατία της Μακεδονίας από το πουθενά και όταν η Ελλάδα είχε την δυνατότητα να βάλει εμπόδια στην Γιουγκοσλαβία, είτε στον ΟΗΕ, είτε αλλού, έκανε συνεχώς πίσω, μετά την προτροπή των Αμερικανών, των συμμάχων μας και του ΝΑΤΟ, διότι ήταν η τότε Γιουγκοσλαβία σε μια εχθρική φάση με την Σοβιετική Ένωση. Τα χρόνια περνούσαν, αναγνωρίσαμε την Γιουγκοσλαβία, αναγνωρίστηκε η γλώσσα, δεν κάναμε τίποτα, οι κοινότητες των Σκοπιανών ανά την υφήλιο οργανώνονταν σε Καναδά, Αμερική, Αυστραλία και αλλού, όταν οι δικοί μας αφελείς – καλοί άνθρωποι δεν έβλεπαν τον κίνδυνο και φτάσαμε στο 1987, όταν ο Σαρτζετάκης πήγε στην Αυστραλία να κάνει μια ομιλία και τον πλάκωσαν στα γιαούρτια και τα αυγά και του λένε εμείς είμαστε Μακεδόνες, φύγε από εδώ.

Και αφού έγιναν όλα αυτά και το Ελληνικό κράτος δεν έκανε τίποτα απολύτως, φτάνουμε στο ’91, όπου όταν γίνονταν οι μεγάλες οι διαπραγματεύσεις και οι συζητήσεις για το τι θα γίνει με τα Σκόπια, η μάχη πουλήθηκε εκ των έσω. Οι ίδιοι οι Έλληνες αξιωματούχοι, ενώ είχαμε εξασφαλίσει, ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα αναγνωρίσουν τα Σκόπια με την ονομασία είτε σύνθετη, είτε αλλιώς, πήγαν και πρότειναν ως προσωρινή λύση το πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, που εμπεριέχει τον τίτλο Μακεδονία, από εκεί και πέρα τι να συζητήσουμε; Τι μας φταίνε οι Ρώσοι, οι Αμερικάνοι, οι Γάλλοι, τι μας φταίνε οι Ιταλοί και όλοι οι υπόλοιποι; Αν εμείς είχαμε την στάση που ζητούσε ο Ελληνικός λαός και την λέγαμε επισήμως, κανείς δεν θα τους είχε αναγνωρίσει. Εμείς ζητήσαμε το Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, άρα όταν κάτι είναι πρώην, μετά τι γίνεται; Πάμε στο τώρα. Θεωρώ ότι η Ρωσία αυτή τη στιγμή είπε κάποιες κουβέντες για το θέμα των Σκοπίων υπέρ υμών. Θεωρώ πως δεν το κάνουν επειδή μας αγαπούνε.

Βλέπουν ότι έχουνε πατήσει εκεί το πόδι οι Αμερικάνοι, οι οποίοι και αυτοί τους αναγνωρίζουν ως Μακεδονία, όπως και οι Ρώσοι. Η γεωπολιτική σκακιέρα είναι σε πολύ κρίσιμο σημείο και δυστυχώς οι παίχτες μας είναι απαράδεκτοι. Μην ξεχνάτε ότι σήμερα ο Ερντογάν πήρε θέση υπέρ των Σκοπίων. Τα Σκόπια χρηματοδοτούνται σε μεγάλο βαθμό από την Τουρκία, στηρίζονται στρατιωτικά, οικονομικά, πολιτικά και αλλιώς. Όλες οι διαφημίσεις που κάνει η Τουρκία σε διεθνή περιοδικά, όταν θα δείτε στο τηλέφωνο επικοινωνίας, έχει τηλέφωνο Σκοπίων, όχι τηλέφωνο Τουρκίας. Άρα τα παιχνίδια που παίζονται είναι πολλά και δυστυχώς εμείς δεν κάνουμε τίποτα. Βιάζονται τώρα να κλείσουν όλα τα ανοιχτά μέτωπα. Αυτό είναι το συμφέρον τους.

– Η Γερμανία υποστηρίζει το κράτος των Σκοπίων, διότι θέλει να ενταχθεί και αυτό και η Σερβία στην Ε.Ε., για να κατασκευαστεί στις 2 αυτές χώρες αλλά και στην δική μας, η διαπλάτυνση του Αξιού ποταμού και η ένωσή του με τον Δούναβη, για να πηγαίνουν πιο γρήγορα σε αυτήν μέσω του πλωτού αυτού διαδρόμου, με πλοία, φυσικό αέριο σε υγροποιημένη μορφή από τις αραβικές χώρες ,σε χρόνο ρεκόρ για να απεξαρτηθεί ενεργειακά από την Ρωσία. Θέλω τα σχόλιά σας για το θέμα αυτό.

Η.Π.: Για το συγκεκριμένο έργο του Αξιού, οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι μάλλον οι κινέζοι θα μπουν δυνατά και θα κάνουν το παιχνίδι αυτό, γιατί έχουν και αυτοί συμφέροντα. Σε όλα αυτά τα παιχνίδια δυστυχώς η Ελλάδα δεν εκμεταλλεύεται τα ατού της για να διαπραγματευθεί δυνατά σε όλα τα επίπεδα. Δεν διαπραγματευόμαστε πουθενά. Δεν διαπραγματευόμαστε κατ’ αρχάς για το κατοχικό δάνειο που είναι ένα κεφάλαιο από μόνο του. Ένα τεράστιο ποσό υπέρ της πατρίδας μας, νόμιμα διεκδικούμενο από την Γερμανία. Το θέμα δεν το ρίχνουν στο τραπέζι για διαπραγμάτευση. Να ζητήσουμε 250 δισεκατομμύρια, γιατί τόσο είναι περίπου, για να φτάσουμε να πάρουμε ένα τεράστιο ποσό. Οι πολιτικοί μας δυστυχώς δεν απαιτούν τίποτα. Είμαστε δυστυχώς ανάξιοι των προγόνων μας. Οι διοικούντες αυτής της χώρας είναι ανάξιοι του μεγαλείου του παρελθόντος της πατρίδος μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hlias-panagiwtaros-sthn-eleutherh-wra-kamia-diapragmateush-kai-kanenas-sumb#ixzz56zRjlguf

Exit mobile version